Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8483964
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
OPREMA I DODACI ZA RONJENJE S BOCAMA

Uzica s kopčom i prstenom za držanje svjetiljke za ronjenje s bocama

SUBEA
Decathlon
Naši predani dizajnerski timovi Subea osmislili su ovu spiralnu uzicu s kopčom za pričvršćivanje dodatne ronilačke opreme na prsluk. Imajte instrumente pri ruci zahvaljujući ovoj kopči!Uz ovu kopču sa spiralnom uzicom ne morate više brinuti da ćete izgubiti ručnu svjetiljku ili drugu dodatnu opremu. Produljuje se do 140 cm!

Prednosti proizvoda

Jednostavno korištenje Kopča za pričvršćivanje na prsluk. Prsten za pričvršćivanje dodatne opreme
Polivalentnost Središnja kopča može se zakopčati u oba smjera za jednostavniju upotrebu.
Rastezljivost Duljina zakopčano: 25 cm.Uzica se može produljiti do 140 cm.

Tehničke informacije

Upotreba i značajke

Uzica koja se može produljiti s kopčom, idealna za pričvršćivanje svjetiljki i kamera kako bi uvijek bili pri ruci, bez brige da će se izgubiti. Kopča u obliku karabinera pričvršćuje se za prstene na plutajućem prsluku. Prsten na drugom kraju upotrebljava se za osiguranje vrijedne opreme. Drugi sustav pričvršćivanja s tekstilnom uzicom. Središnja kopča može se zakopčati u oba smjera za jednostavnu upotrebu pod vodom.

Dimenzije

Duljina zakopčano: 25 cm.
Najveća duljina: 140 cm.

Što je marka SUBEA?

Marka Tribord postaje SUBEA, Decathlonova marka za podvodne sportove (ronjenje s disalicom, ronjenje s bocama, podvodni ribolov i ronjenje na dah). Postupno ćemo zamijeniti oznake na svim proizvodima za ronjenje. Zašto SUBEA? Zato što su: SUBaquatic iskustva sjajna!
Za više informacija: www.subea.com

Sastav / savjet

Sastav
Kopče
100% Polioksimetilen
Remen
100% Polipropilen
Savjeti o zalihama Važno je opremu za ronjenje držati podalje od izvora ozona. Čuvajte opremu na suhom mjestu u zaklonu od topline i direktnog sunčevog svjetla.
Ograničena uporaba: Ronjenje zahtijeva potvrdu ovlaštenog instruktora.7?

Naše obaveze

Naš tehnički partner:Planet Ocean, ronilački centar s 5 zvjezdica PADI sa sjedištem kod TRIBORDA. Centar cijele godine upotrebljava opremu SUBEA.
Tim instruktora sudjeluje u razvoju naših proizvoda za ronjenje. Oni slijede proces od faze dizajna s našim voditeljima proizvoda, dizajnerima i inženjerima, kroz ispitivanje osnovnih modela do ispitivanja dugotrajnosti nošenja proizvoda, uz pomoć ronioca početnika i instruktora na obuci.
Testirajte proizvod Osmislili i ispitali naši timovi u Hendayeu (Francuska).
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima