NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8613391
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
XC-SKIING SKI POLES & ACCESSORIES

Vosak HS6 -6°C/-12°C 60 g topli plavi

SWIX
Decathlon
SWIX je osmislio vosak HS6 60 g za održavanje kliznih ploha vaših skija i poboljšanje kliznosti. Prikladno za snijeg temperature između -6 °C i -12 °C Vosak bez fluorida spada u liniju ekološki prihvatljivih i biorazgradivih voskova. HS - ranije LF Upotreba: Utrke (bazni) i treniranje (sam)

Prednosti proizvoda

Kvaliteta klizanja Osigurava dobru kliznost i ugodnu kliznu površinu.
Jednostavno korištenje Primjena na temperaturi od 145 °C.

Tehničke informacije

Zašto je potrebno navoštiti skije?

Skijaško je trčanje klizni sport, tako da morate redovito održavati kliznu površinu skija.

Voštenje smanjuje prianjanje (efekt vakuumske prianjaljke) i poboljšava kliznost, optimizirajući kompatibilnost klizne plohe skije sa značajkama snijega (temperatura zraka, kvaliteta snijega itd.).

Svoje skije možete održavati sami ili se obratite stručnjaku u servisu.

Kad trebam navoštiti skije?

Prilikom kupnje skija savjetujemo da dobro pripremite kliznu plohu radi postizanja optimalne kliznosti. Najbolje je voštenje više puta zaredom kako bi se pravilno "nahranila" klizna ploha.

Skije redovito voštite u skladu s: trajanjem i učestalosti skijanja; habanjem od snijega na nedavnim odlascima na skijanje.
Ne čekajte da klizna površina pobijeli!

Kako odabrati vosak?

Prije nanošenja voska pripremite kliznu površinu skija mjedenom četkom.
Ravnomjerno nanesite vosak glačalom po kliznom dijelu (obično na: repu i vrhu, cijelom duljinom), zatim uklonite višak voska pomoću plastičnog strugača.
Na kraju očetkajte kliznu površinu najlonskom četkom.
=> Pogledajte video s uputama na našem kanalu Inovik na YouTubeu

Težina

0,06 KGM

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Naše obaveze

Jamstvo: 1 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima