Referentni broj : 8513487
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DJEČJA OPREMA ZA KAMPIRANJE

Vreća za spavanje MH100 10 °C dječja plava

QUECHUA
4.4/5
4.4/5

Boja : Tamna petrolej plava / Lime zelena / Kositar siva

Decathlon
Prvo spavanje na otvorenom? naši dizajneri oslonili su se na svoje roditeljsko iskustvo i osmislili su ovu praktičnu vreću za spavanje. Djetetu će biti udobno na noćnom kampiranju zahvaljujući punjenju i volumenu primjerenom njegovoj veličini. Nećete izgubiti navlaku jer se pretvara u mekanu igračku ili prednji džep.

Prednosti proizvoda

Anatomski dizajn 3 veličine za djecu visine od 115 do 155 cm.
Jednostavno prenošenje Težina 755 g / zapremina 12 l / Torba za nošenje
Udobnost spavanja 170 cm x 65 cm.
Najviše 155 cm. Patentni zatvarač.
Optimalna temperatura Komforna temperatura = 10 °C. Punjenje.
Jednostavno održavanje Jednostavno se pere u perilici, slijedite savjete o održavanju.

Tehničke informacije

Uporabna temperatura:

Na svim našim vrećama navodimo "komforne temperature" ispitane u neovisnome laboratoriju (AITEX) u skladu s europskom normom EN 13537 od 11. 4. 2002 . Komforna temperatura donja je granica udobnosti pri kojoj se korisnik, u opuštenu položaju, nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za standardnu ženu i pri normalnim uvjetima korištenja). Odaberite vreću za spavanje u skladu s njom.

Evo što je potrebno znati o temperaturi:

Vreća za spavanje ne proizvodi toplinu već čuva toplinu koju je proizvelo tijelo. Ako ste umorni, ohlađeni i ulazite u ledenu i vlažnu vreću za spavanje, bit će vam vjerojatno hladno, neovisno o kvalitetama vreće! Te temperature ovise o otpornosti pojedine osobe na hladnoću (korpulentnost, umor, …), njene opreme (izolirajuća prostirka, …), odjeće (bez odjeće, u donjem rublju,…), i klimatskih uvjeta (vlage, vjetra,…).

Posebnosti za djecu:

Što je veći volumen zraka, to više energije tijelo treba za održavanje topline i to je veća opasnost od pothlađivanja tijekom noći. Odaberite vreću za spavanje u skladu s visinom djeteta.
Osim toga, najviše se topline gubi preko glave. Po hladnom vremenu može se nositi kapa.

Zašto je unutrašnjost proizvoda siva?

Tehnologijom Bi-ton bojimo svaku drugu nit. Bojenje ima učinak na vode okoliša (potrošnja i zagađenje). Bojimo samo svaku drugu nit kako bismo umanjili štetan učinak na okoliš.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Punjenje
100% Poliester
Podstava
100% Poliester
Vanjska zaštita
100% Poliester
Upute o brizi Sušiti položeno.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Strojno sušenje - niska temperatura
Strojno sušenje - niska temperatura
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Jednostavno spremite vašu vreću za spavanje u njezinu navlaku. Kako biste očuvali svojstvo napuhivanja koje jamči toplinski učinak, izvucite je iz navlake i spremite na suho mjesto.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Naš dizajnerski tim osmišlja, dizajnira i stvara proizvode Quechua u podnožju Mont Blanca, u Francuskoj.
Ispitujemo ih na terenu s drugim planinarima kako bismo se uvjerili u njihovu udobnost i izdržljivost. Posjećujemo najrazličitije lokacije, u svim vremenskim uvjetima. Ispitivanja na terenu uključuju mnogo razgovora, kako bismo dobili povratne informacije od naših korisnika za planiranje budućih proizvoda!
Jamstvo: 5 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima