NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8395775
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA ČIŠĆENJE ORUŽJA

Zaštita za udarnu iglu za kalibar 12

SOLOGNAC
5/5
5/5
Decathlon
Osmišljeno za zaštitu udarne igle za puške kalibra 12. Dvije udarne igle koštaju deset puta više nego dvije zaštite za udarnu iglu. Naše zaštite za udarnu iglu uštedjet će vam novac, a istovremeno održavaju učinkovitost udarnih igala.

Prednosti proizvoda

Zaštita od udaraca Štiti udarne igle na puškama od prijevremenog habanja i trganja.
Izdržljivost Otporna zaštita zahvaljujući strukturi od aluminija i mjedi.

Tehničke informacije

Pokretanje udarne igle ili ne? Rizici

Držanjem udarnih igala sabijenih na dulje vrijeme riskira se oštećivanje njihovih opruga, što je važno izbjeći. Pucanje na suho je također štetno i udarne igle nisu za to namijenjene. Što učiniti u tom slučaju? Zaštita za udarnu iglu je rješenje za ovaj problem.

Zašto koristiti zaštitu za udarnu iglu?

Temeljni premaz izrađen je od mjedi baš kao i premaz kako se ne bi uništila glava udarnih igala. Kako bi bila osigurana dugotrajnost zaštite za udarnu iglu premaz se stavlja na sustav opruge kako bi se ublažio udarac udarne igle i na taj način se zaštitila.

Način upotrebe

Umetnite zaštite za udarnu iglu kao što obično punite pušku. Zatvorite pušku, usmjerite cijev prema sigurnom području (održavajte sigurnost), ispalite dvije udarne igle. Sada su otpuštene i mogu se spremiti na dulje vrijeme bez rizika.

Sastav / savjet

Sastav
Struktura
100% Aluminij
Punjenje
100% Mesing

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima