Referentni broj : 8580865
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŠTAPOVI I DODACI ZA PLANINARENJE I TREKKING

Završetci za štapove za planinarenje 2 kom

FORCLAZ
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Ovi završetci, koji su zajednički osmišljeni sa zahtjevnim planinarima, uvijek se stavljaju na vrhove štapova kako ne bi ostavljali tragove na tlu. Ublažavanje udaraca, prianjanje, izdržljivost: ovi završetci promijenit će vrhove štapova kako bi hodanje bilo udobnije na svim vrstama tvrdih terena (cesta, kamenje, drveće itd.).

Prednosti proizvoda

Amortizacija Fleksibilan materijal i zaobljeni oblik za smanjenje buke i ublažavanje udaraca.
Prianjanje 100% gumeni materijal s ispupčenjima za prianjanje i trakciju.
Izdržljivost Napravljeno da traje. Guma je vrlo otporna na abraziju i perforacije.
Kompatibilnost Pristaju na štapove Quechua i Forclaz. Ne skidaju se prilikom hodanja.
Jednostavno korištenje Crvene boje kako bi bili uočljivi ako odpadnu.Na ispupčenjima se vidi habanje.
Zaštita sadržaja Sprječavaju ozljede ili oštećenja stvari od vrha štapa.
Težina 12 g / komad
Ekodizajn Produljeni vijek trajanja proizvoda u usporedbi s prethodnim modelom.

Tehničke informacije

Priča o osmišljavanju štapa...

U potpunosti osmišljeno i potvrđeno tijekom jedne godine u suradnji s 14 zahtjevnih korisnika, među kojima su bili probrani kupci koji se bave planinarenjem i trekkingom. Od skiciranja specifikacija do testova provjere prototipa, uključujući odabir boje. Hvala Sergeu, Evelyne, Olivieru, Thomasu, Perrine i svima ostalima!

Eko-dizajn

Odlučili smo poboljšati izdržljivost tako da smo odabrali gumu koja je vrlo otporna na abraziju i deformacije. Naši laboratorijski testovi pokazali su triput manje habanja od prethodnog modela (prosječno habanje na sobnim i visokim temperaturama). Kako bi izdržljivost bila još bolja, odabrali smo uzorak s ispupčenjima. Zbog toga završetak nije potrebno tako često mijenjati, čime se smanjuje učinak na okoliš.

Naši drugi funkcionalni odabiri...

Osim izdržljivosti, gumeni materijal na ovom završetku ima bolji koeficijent prianjanja na tvrdom terenu (cesta, kamenje, drveće). Također, posebno smo osmislili ispupčenja u obliku slova V koja pružaju dobro prianjanje na mekanom terenu (zemlja, blato).

Kako staviti završetak na štapove Quechua i Forclaz

Snažno pritisnite završetak na vrh štapa tako da se fleksibilni materijal oblikuje prema vrhu. Važno je da dva ili tri puta udarite o tlo kako bi se potpuno umetnuo.
Završetak dobro prianja na vrh štapa kako ne bi lako ispao prilikom hodanja. Prianjanje je najbolje na čistom vrhu, a smanjuje se ako na vrhu ima prašine ili vlage. Za skidanje, povucite završetak uvijajući ga. Tako će se mnogo lakše skinuti.

Težina

0,012 kg
/ komad

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavni dio
5% Čelik, 95% Sintetička guma
Savjeti o zalihama Kad se jednom pohaba, ovaj završetak odložite u odgovarajući kontejner za recikliranje gume na lokalnom reciklažnom dvorištu.

Naše obaveze

Osim laboratorijskih testova, 14 suradnika u dizajniranju također su provjerili ovaj model provodeći testove na terenu. Oni provjeravaju određene aspekte kao što je ublažavanje udaraca, lakoća upotrebe, prianjanje itd.
Testirajte proizvod Tijekom faze dizajniranja svaki model prolazi laboratorijske testove koji reproduciraju uvjete na terenu (abrazija, prianjanje itd.). Ovi testovi redovito se ponavljaju tijekom proizvodnje kako bismo jamčili postojanu kvalitetu.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima