Referentni broj : 8521976
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
HIDRATACIJA I PRIJE SPORTA

Žitna pločica Clak neutralnog okusa 6 x 21 g

APTONIA
Decathlon
Naš tim osmislio je ove ukusne žitne pločice za konzumiranje tijekom trčanja ili vožnje bicikla u trajanju manje od 3 sata. Tražite kvalitetnu žitnu pločicu za sportske aktivnosti? Prije, tijekom i nakon treninga, počastite se pločicom koja sadrži manje sastojaka za nadoknadu energije i ne sadrži palmino ulje.

Prednosti proizvoda

Energetska vrijednost Unos 81 kcal / prelivena pločica
Jednostavno otvaranje / zatvaranje Pomoću sustava Clak možete doista brzo otvoriti pakiranje.
Jednostavno prenošenje Možete ih spremiti u džep.
Sastav Sadrži 5 žitarica: zob, pšenicu, kukuruz, raž i rižu. Bez palminog ulja.

Tehničke informacije

Novi recept koji je uzeo u obzir vaše povratne informacije:

Za početak, željeli bismo vam ponuditi pločicu koja ima manje sladak okus: to smo postigli zamjenom glukoznog sirupa rižinim.
Nakon toga smo uklonili sve aditive i sastojke koji nemaju nikakvu dodatnu vrijednost, a ponekad imaju negativan prizvuk. Na primjer? Uklonili smo sorbitol, aromatični karamel i saharozne estere masnih kiselina, a prije svega: nema više palminog ulja!

Anne-Sophie, voditeljica proizvoda u Aptoniji, govorila nam je o cilju da ponudimo zdravije i odgovornije proizvode

"Kad pogledate recepte proizvoda, tamo ima sastojaka koji se ne upotrebljavaju prilikom kuhanja. Namjera je napraviti proizvode koji su što je moguće više slični hrani pripremljenoj kod kuće. Naravno, kad proizvodimo sportsku hranu, neki su aditivi obavezni, ali znamo što dodajemo i zbog čega. Željeli smo proizvod koji je ukusan, ali prikladniji za sportsku primjenu. Iznad svega, u sklopu naše obveze da budemo ekološki odgovorni, željeli smo prestati s upotrebom palminog ulja."

Okus naših žitnih pločica ima posebnu priču.

"Zbog čega je napravljen novi recept? Kako bi nastao proizvod koji je ekološki prihvatljiviji i ispunjava vaše zahtjeve i zahtjeve sportske aktivnosti. Zbog toga je naš tim proučavao novu formulu. Izazov je bio sljedeći: poboljšati vrijednost boljim proizvodima.
I budući da su svi okusi u prirodi, ispitali smo naše recepte! Dobivena je pločica zdravija i ne sadrži palmino ulje

Sastav, porijeklo i reguliranje pločica - evo još nekoliko detalja:

Proizvedeno u Španjolskoj. Propisi protiv dopinga Proizvod je u skladu s normom protiv dopinga AFNOR NF V94-001 na datum proizvodnje serije.

Tablica ishrane

Hranjive vrijednosti: 100 g | 21 g (= 1 pločica) Energetska vrijednost: 384 kcal - 1624 kJ | 81 kcal - 341 kJ Masti: 6,4 g | 1,3 g od toga zasićene masne kiseline: 0,8 g | 0,2 g Ugljikohidrati: 75,0 g | 16,0 g od čega šećeri: 22,0 g | 4,6 g Prehrambena vlakna: 3,4 g | 0,7 g Bjelančevine: 5,0 g | 1,1 g Sol: 0,5 g | 0,11 g *% od dnevnog unosa

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Savjeti o zalihama Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Asortiman prelivenih energetskih žitnih pločica razvijen je u laboratoriju Aptonia.
30 ispitivača (među njima ste možda bili baš vi) pozvano je da kušaju svaki okus. Ovaj je gel dostupan jer se vama svidio!

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima

sigurnosna oprema