CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8512041
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
OPREMA ZA PSE

Zviždaljka za trening pasa 500 narančasta

SOLOGNAC
Decathlon
Za dozivanje pasa tijekom treninga i lova. Narančasta zviždaljka za nošenje oko vrata. Ova zviždaljka za trening služi za treniranje lovačkih pasa. Korisna je i za trenere pasa jer ima snažan zvižduk.

Prednosti proizvoda

Zvučna učinkovitost Zvižduk do 98,2 dB.

Tehničke informacije

Zviždaljka za treniranje: zašto je korisna za psa?

Korištenje zviždaljke učinkovito je za lovačke pse, pse kućne ljubimce i pse za natjecanja. Pogotovo ako pas nije na uzici, bilo kratkoj ili dugoj. Posebno je koriste treneri pasa jer je idealna za treniranje psa da posluša naredbe.

Zašto je tako učinkovita?

Želite da pas posluša različite naredbe? Ova zviždaljka je kao stvorena za vas. Preporučuje se za treniranje psa bez obzira na dob, ponašanje ili pasminu. Zviždaljka omogućuje dodatno treniranje pasa. Trening je prvenstveno stvar umijeća. Postoje dva načina prenošenja naredbe psu: glasom i zviždaljkom.

Naučite pomoću zviždaljke pozvati psa ili mu davati naredbe

Zviždaljka je učinkovita, stoga je cijene i lovci i treneri pasa. Bez napora daje snažan zvuk koji psi dobro čuju. Bez obzira koliko su udaljeni, trenutno će prepoznati zvuk povezan s naredbom. Stoga nije potrebno zvati i vikati, zviždaljka će obaviti svoj posao. Kad se izvježba, pas će u skladu sa zvukom zviždaljke razumjeti što želite.

Sastav / savjet

Sastav
Glavni dio
100% Akrilonitril butadien stiren
Uže
100% Poliamid
Upute za pranje
Ne perite
Ne perite
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima