CIPELE ZA PLANINARENJE PO SNIJEGU SH100 WARM VODONEPROPUSNE DJEČJE CRVENE

8370177

QUECHUA

Od

159,00 kn

CIPELE ZA PLANINARENJE PO SNIJEGU SH100 WARM VODONEPROPUSNE DJEČJE CRVENE

Namjena za: zaštitu od zimskih uvjeta pri planinarenju na terenima prekrivenim snijegom.
Vodonepropusne i tople cipele najpovoljnije kvalitete. Gumeni potplat radi dužega životnog vijeka i boljega prianjanja. Srednje visoko gornjište pruža samopouzdanje tijekom planinarenja.
Vodič za veličine

Zalihe u trgovinama

  • TrgovinaKoličina

Vidi sve trgovine

Prednosti
ToplinaGranična temperatura = -6 °C.
VodootporanVodonepropusna i prozračna membrana održava stopala u suhom.
PrianjanjeTehnologija SNOWCONTACT: Optimalno prianjanje i trakcija, čepovi od 3 mm
Jednostavno oblačenje / skidanjeČičak traka za jednostavno obuvanje/izuvanje.
Lakoća303 g u veličini 34.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Ispitivanje vodonepropusnosti.
Ispitane u laboratoriju i tijekom korištenja, cipele vam pružaju optimalnu vodonepropusnost i prozračnost. Najprije ih uranjamo u vodu pod pritiskom zraka i provjeravamo izostanak mjehurića na površini. Zatim su napola uronjene postavljene na mehaničku ruku koja simulira hodanje te provjeravamo ostaje li unutrašnjost potpuno suhom.
2
Tri razine vodonepropusnosti.
Pri ispitivanju vodonepropusnosti ispitujemo tri razine, odnosno 2000 fleksija (otprilike 4 km hodanja), 4000 fleksija (otprilike 8 km hodanja) i 8000 fleksija (otprilike 16 km hodanja). Naravno, nakon ispitivanja ili korištenja, nakon što se proizvod osuši, obnavlja se njegova izvorna vodonepropusnost.
3
Razina vodonepropusnosti.
Cipele 100 Warm vodonepropusne su i nakon 2000 fleksija.
4
Tehnologija SNOWCONTACT.
Potplati SNOWCONTACT razvijeni su na temelju specifičnoga materijala potplata i optimiziranih oblika kako bi se zajamčilo odlično prianjanje i najbolje moguće kačenje bez obzira na prirodu terena na kojemu hodate tijekom zime. Stoga su potplati SNOWCONTACT učinkovitiji od tradicionalnih potplata na snijegu.
5
Mjerenje toplinske izolacije naših cipela.
Prije nije bilo moguće s preciznošću odrediti do koje vas temperature štite vaše cipele. Sada je to moguće: granične su temperature korištenja navedene za cipele Quechua. Na temelju ispitivanja osjetljivosti na hladnoću provedenih na terenu i u laboratoriju na uzorku klijenata, mjerimo toplinsku otpornost naših cipela. Na taj način utvrđujemo komfornu temperaturu (100 % zadovoljnih) i graničnu temperaturu (70 % zadovoljnih).
Karakteristike
Veličineod 24 do 32.

Težina472 g par u veličini 30.

Bojacrna.

Dostupno iljubičasta.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Gornjište od : 70.0% Poliester, Gornjište od : 30.0% Poliuretan Vanjski potplat od : 100.0% Sintetička guma Podstava od : 100.0% Poliester Topla podstava : 100.0% Poliester

Prijedlog skladištenja
Spremajte u prozračnoj prostoriji zaklonjene od svjetla i vlage.