Filteri 0
Filteri 0

Preuzimanje u trgovini

Naručite online, preuzmite u trgovini - brzo i besplatno!

Vrsta dostave

Postoje dvije opcije preuzimanja u trgovini. Prva opcija omogućuje vam da naručite proizvod online i preuzmete ga u odabranoj trgovini nakon što ga dostavimo iz našeg skladišta. Alternativno, ako je proizvod već dostupan u vašoj odabranoj trgovini, nudimo vam mogućnost brzog preuzimanja nakon jednog sata. Bez obzira na odabir, osiguravamo vam jednostavan i efikasan proces kako biste mogli uživati u svojoj kupovini s minimalnim čekanjem.


Dostava iz skladišta

Dostava do trgovine u roku od 5 dana.

Ne odnosi se na proizvode velikih dimenzija, kod kojih je moguće kašnjenje od 2 do 4 dana (fitness oprema, bicikli, stolovi za stolni tenis).

Rok za dostavu može ovisiti i o odabranoj trgovini i dostupnosti u lokalnom ili udaljenom skladištu. - Za dostavu iz lokalnog skladišta - Rok od 2 do 10 radnih dana; - Za dostavu iz udaljenog skladišta - Rok od 10 do 20 radnih dana.

Dostupno je online plaćanje kreditnom/debitnom karticom ili kartično plaćanje prilikom preuzimanja.

Naručene proizvode preuzimate u odabranoj trgovini uz e-mail potvrde da je paket spreman za preuzimanje ili broj narudžbe. Ako želite da netko drugi preuzme vašu narudžbu, trebate pokazati e-mail koji to potvrđuje ili broj narudžbe.

Preuzimanje 1h

Obrada u roku od 1 sat ako je proizvod dostupan u odabranoj trgovini!

Naši djelatnici preuzeti će tvoju narudžbu koji možeš preuzeti u roku sat vremena, a krajnji rok za preuzimanje narudžbe je 7 dana.

Dostupno je online plaćanje kreditnom/debitnom karticom ili kartično plaćanje prilikom preuzimanja.