Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

UPOZNAJ USLUGE I BENEFITE DECATHLONA!

Dobro došli u naš svijet sportske strasti i avanture! U srcu naše ponude su raznovrsne usluge osmišljene kako bismo vam omogućili najbolje sportsko iskustvo.
Naš tim stručnjaka pažljivo će pregledati i servisirati vašu opremu, osiguravajući vam bezbrižno istraživanje svake avanture.

Ako žudite za novim izazovima, naša opcija najma bicikla te proizvoda za vodene i zimske sportove tu je kako bi vas odvela na nova mjesta. Bez obaveze kupnje možete isprobati različite sportske discipline i opremu koja vas zanima.

Naša usluga Buyback omogućuje otkup starih bicikala. Vaš stari bicikl zaslužuje pravilan tretman, a mi pomažemo da do toga dođe na ekološki osviješten način.

Za one koji cijene održivost i ekonomičnost, tu su i naši 'second life' proizvodi, pažljivo odabrani i pripremljeni za korištenje. Ovi proizvodi predstavljaju spoj praktičnosti i očuvanja resursa.

Ako tražite proizvode koji istovremeno kombiniraju funkcionalnost i brigu za okoliš, naši 'ecodesign' proizvodi su pravi izbor. Osiguravamo da estetika ide ruku pod ruku s brigom o okolišu.

Stoga bez obzira jeste li strastveni biciklist, planinar ili ljubitelj zimskih sportova, naša ponuda ima nešto za svakoga. Prepustite nam brigu o vašoj sportskoj opremi i priključite se avanturi.

Skrolaj
Decathlon usluge

WORKSHOP SERVIS I PERSONALIZACIJA

U Decathlonu posebno pazimo na zaštitu mjesta gdje se bavimo sportom, a to je naš planet. Stoga kroz profesionalni popravak i održavanje svakodnevno doprinosimo produljenju vijeka sportske opreme, smanjujući tako količinu odbačenih proizvoda.


U svakoj trgovini diljem Hrvatske potpuno ćemo se pobrinuti za vašu sportsku opremu. Posjetite nas i pridružite se skupini od preko 90% zadovoljnih kupaca.

Više informacija >
Decathlon workshop

BUYBACK OTKUP RABLJENIH BICIKALA

Imaš rabljeni Decathlon bicikl kod kuće i želiš ga prodati?

Donesi ga u poslovnicu Decathlona na procjenu i za njega ćeš dobiti poklon karticu u vrijednosti bicikla. Vrlo je jednostavno, a ujedno i dobro za okoliš!


Decathlon brine o svojim biciklima od početka do kraja njihovog životnog ciklusa. Kada dođe vrijeme za zamjenu starog Decathlon bicikla, mi ti stojimo na raspolaganju.

Naša usluga BUYBACK omogućuje otkup starog bicikla. Tvoj stari bicikl zaslužuje pravilan tretman, a mi ti pomažemo da to postigneš na ekološki osviješten način.

Više informacija >
Decathlon buyback

RENT NAJAM SPORTSKE OPREME

Decathlon rent je tvoj ključ za neograničenu sportsku avanturu. Nudimo širok spektar sportske opreme dostupne za najam, omogućujući ti da istražiš nove aktivnosti bez obaveze kupnje.

Bilo da si zaljubljenik u biciklizam, skijanje ili vodene sportove, s Decathlon rentom možeš jednostavno unajmiti opremu i uživati u svakom trenutku u prirodi. Neka tvoja avanturistička strana zablista - uz Decathlon rent, svaka avantura je nadohvat ruke.

Više informacija >
Decathlon rent

2ndLIFE SECOND USE

Second Life proizvodi su kupljeni u nekoj od trgovina ili u našoj internetskoj trgovini, a zatim vraćeni, pri čemu većina proizvoda nije uopće korištena. Ovi proizvodi su prošli stroge provjere kvalitete i spremni su za novu upotrebu.

Kupovinom Second Life proizvoda pridonosite očuvanju resursa i smanjenju otpada, istovremeno uživajući u visokoj vrijednosti proizvoda po pristupačnijoj cijeni.

Više informacija >
Second Use

ECODESIGN EKO DIZAJNIRANI PROIZVODI

Ekodizajnirani proizvodi su ključni korak prema održivijoj budućnosti. U fazi njihovog stvaranja naglasak se stavlja na smanjenje ekološkog otiska, učinkovito iskorištavanje resursa i minimiziranje negativnog utjecaja na okoliš.

Ovi proizvodi su rezultat kreativnosti i stručnosti, uzimajući u obzir materijale, proizvodne procese i krajnju upotrebu. Koristeći održive materijale poput recikliranih ili biorazgradivih komponenti, ECODESIGN osigurava dugotrajnost proizvoda i njihovu sposobnost da se vrate u ekosustav nakon upotrebe.

Pored smanjenja otpada, ECODESIGN također može doprinijeti energetskoj učinkovitosti, olakšavajući transport i skladištenje proizvoda. Dizajneri se trude stvoriti proizvode koji su praktični i funkcionalni, ali istovremeno doprinose očuvanju prirode.

Eko ponuda >
EcoDesign