Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

NAČINI PLAĆANJA

Bezbrižna online kupnja

Na decathlon.hr možete platiti na sljedeće načine.

Plaćanje pouzećem
Plaćanje gotovinom dostavljaču prilikom dostave.
Kartično plaćanje
Plaćanje kreditnom/debitnom karticom.

Plaćanje na rate moguće je isključivo prilikom preuzimanja narudžbe u trgovini.
Darovna kartica
Vrijedi za sve proizvode u trgovinama i online.
Bankovno plaćanje
Moguće samo za prodaju tvrtkama, klubovima, školama i ustanovama.
Upute za tvrtke >

Trebaš pomoć?
Plaćanje pouzećem

Plaćanje u punoj vrijednosti (navedenoj u e-mailu o završetku narudžbe), plativo u eurima direktno dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke.

Kartično plaćanje

Plaćanje online se vrši kreditnom/debitnom karticom (privatnom ili poslovnom) - pri sigurnim uvjetima. Prihvaćaju se kreditne i debitne kartice VISA (Classic i Electron) i MASTERCARD (uključujući Maestro, ako imaju CVV2/CVC2 kod).

Decathlon.hr kao jamstvo sigurnosti transkacija koristi SixPayments (međunarodni kartični operater).

Za ispravno izvršenje transakcije putem CorvusPay trebate dati kod kreditne/debitne kartice (sve brojeve od 4 grupe na prednjoj strani kartice, bez razmaka), datum isteka i otisnuta posljednja 3 broja na poleđini kartice s vašim potpisom (ti podaci, ovisno o kartici, ne moraju se nalaziti na kartici).

Neovisno o valuti računa, transakcije se vrše u eurima prema trenutnom tečaju koji određuje vaša banka, kao i prema uvjetima kartice.

Prilikom plaćanja putem CorvusPay-a, obrada podataka o vašoj kartici se vrši samo i jedino na poslužiteljima Corvuspaya. Decathlon.hr ne obrađuje i ne čuva podatke o vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.

Iznos s vaše kreditne/debitne kartice bit će povučen kada vaša narudžba bude spremna za slanje.

Plaćanje darovnom karticom

Ako imate Decathlon darovnu karticu, možete ju koristiti za plaćanje cjelokupnog iznosa narudžbe ili dijela iznosa narudžbe. Za više informacija kliknite na: Darovna kartica.

Bankovno plaćanje

Ako ste pravna osoba, tvrtka, ustanova ili škola, imate mogućnost bankovnog plaćanja. Važno je da u svom korisničkom profilu imate oznaku da ste pravna osoba/tvrtka. Upute za uplatu primate u e-mailu nakon kreiranja narudžbe. Za više informacija kliknite na: B2B.

Imaš pitanje?