Filteri 0
Filteri 0

Servis i tisak

Uz nas, održavajte i popravljajte svoju sportsku opremu!

Kako vam možemo pomoći?

Da li se vaša sportska oprema kvari usred najvećeg zamaha? To je prilično frustrirajuće... Pogotovo kada morate tražiti informacije o vašoj opremi kako biste pronašli rješenje za problem. Zato mi, u Decathlonu, nudimo sve na jednom mjestu: montažu, sastavljanje, održavanje i popravak.

U Decathlonu nudimo nekoliko rješenja za njegu, održavanje i popravak vašeg proizvoda. Bilo da to radite sami ili uz pomoć naših tehničara u našim trgovinama... Izbor je na vama!

Može se popraviti u Decathlonu!

Decathlon se obvezuje pružiti tehničku podršku primjerenu svojim proizvodima.

Vi se brinete o vlastitom zdravlju, a mi o integritetu vaših proizvoda. Već više od 40 godina popravljamo 100% naših popravljivih proizvoda u našoj radionici. Više od 2.500 dijelova može se kupiti u trgovinama ili na našoj web stranici kako biste dugoročno uživali u sportu sa svojom omiljenom sportskom opremom.

Servis u trgovinama

Koristi usluge Decathlona

U svakoj trgovini diljem Hrvatske, potpuno ćemo se pobrinuti za vašu sportsku opremu. Posjetite nas i pridružite se skupini od preko 90% zadovoljnih kupaca.

Pri Vašem dolasku u Workshop
zajedno ćemo popuniti radni nalog.

Po završetku servisa ćemo Vas kontaktirati kako biste preuzeli svoj popravljeni sportski proizvod.

Rezervni dijelovi online

Pronađite rezervne dijelove za vaše proizvode online! Bez obzira na vaše potrebe, osigurali smo širok spektar rezervnih dijelova dostupnih za kupnju putem naše internetske trgovine. Spremni smo vam pružiti sve što vam je potrebno kako biste osigurali dugotrajnost i funkcionalnost vaše opreme. Uz našu praktičnu uslugu online kupovine rezervnih dijelova, održavanje vaše opreme nikada nije bilo lakše. Pronađite sve što vam treba i nastavite uživati u svojim aktivnostima bez brige o potencijalnim oštećenjima ili nedostacima!


Rezervni dijelovi

Osigurajte dugotrajnost i pouzdanost svog proizvoda s našim kvalitetnim rezervnim dijelovima.

Cijene servisa i tiska

Samo rad, bez dijelova. Prema procjeni u slučaju popravka. Dijagnoza i procjena besplatne.
Cijelu ponudu održavanja i popravka naći ćete na internetskim stranicama decathlon.hr ili na recepciji servisa vaše trgovine.


Servisi

Otkrijte naše servisne usluge i cijene za različite proizvode.

Tisak

Otkrijte naše tiskarske uslugei cijene.