Pravne informacije

Decathlon.hr je internetska stranica Decathlona Zagreb d.o.o., OIB: 89516372197, sa sjedištem na adresi: Ulica Siniše Glavaševića 5, Zagreb.

Kontakt

Kontakti centra za pomoć klijentima su sljedeći:
- putem interneta: putem poveznice Često postavljena pitanja na stranici www.decathlon.hr
- putem telefona: 0800 88 01

Politika privatnosti

Ovom Politikom privatnosti društva Decathlon Zagreb d.o.o., Ulica Siniše Glavaševića 5, 10000 Zagreb OIB:89516372197 kao voditelj obrade osobnih podataka utvrđuju se uvjeti i načini prikupljanja i obrade osobnih podataka sukladno Općoj uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), (dalje u tekstu: Uredba), te sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN br. 42/18).


Opći uvjeti prodaje

Ova pravila i uvjeti određuju odnos između Decathlona Zagreb d.o.o., društvom registriranim pod OIB 89516372197, sa sjedištem na adresi: Ulica Siniše Glavaševića 5, Zagreb, Hrvatska, dalje u tekstu Decathlon ili »decathlon.hr« ili »internetska stranica«, te svaka osoba koja obavlja kupnju na internetskoj stranici decathlon.hr, dalje u tekstu »korisnik«, a skupa imenovane »ugovorne strane«.

Korisnik izjavljuje da je dovoljno star, odnosno ima dozvolu roditelja te pravnu sposobnost sklopiti ugovor, što mu omogućava da obavi narudžbu na ovoj internetskoj stranici. Ugovorne strane su suglasne da ove odnose uređuju ovi opći uvjeti prodaje. Uvjeti se mogu izmjeniti i u tom slučaju su važeći uvjeti oni, koji su već na snazi u trenutku slanja narudžbe putem stranice.


Uvjeti korištenja Decathlon Team programa vjernosti

Ovu stranicu uređuje društvo Decathlon Zagreb d.o.o. za usluge (srednji poduzetnik), osnovano 2014. godine u skladu s hrvatskim pravom, registrirano u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080892852 (OIB:89516372197, MB: 04163460), sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Siniše Glavaševića 5 (u daljnjem tekstu: Decathlon). Primarna djelatnost Decathlona je Trgovina na malo tekstilom u specijaliziranim prodavaonicama (4751), osobe ovlaštene za zastupanje su Michel Georges Martin Kappler (direktor) i Marko Žagar (financijski direktor), kontakt broj je +3858008801, email: [email protected], a IBAN/broj poslovnog računa je HR7223600001102398933.


Uvjeti kupoprodajnog ugovora - Buy back

Decathlon Zagreb d.o.o. omogućuje kupcima prodaju svojih rabljenih Decathlon bicikala putem Kupoprodajnog ugovora.


Osobni podaci

Svi osobni podaci, prikupljeni putem internetske stranice, obrađuju se isključivo, jedinstveno i samo za potrebe Decathlona Zagreb d.o.o. i francuske grupe društva. S politikom i unutarnjim pravilima zaštite osobnih podataka Decathlona Zagreb d.o.o. možete se upoznati ovdje.

Sva pitanja i zahtjeve glede vaših osobnih podataka možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka, na adresu: [email protected]

Na ovoj internetskoj stranici objavljeni materijali, fotografije i druge slike te grafički izgled su predmet autorskih prava Decathlona Zagreb.

Nijedan dio internetske stranice ni sadržaj na stranici ne smije se kopirati, reproducirati ili upotrebljavati na bilo koji drugi način bez izričitog pismenog suglasja Decathlona Zagreb d.o.o. Dostup do internetske stranice ni na koji način ne predstavlja dozvolu za uporabu informativnih materijala, fotografija i drugih slika, koji su objavljeni na internetskoj stranici, po smislu Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Što su to kolačići? To su male datoteke koje se namještaju na vaše računalo ili pametni telefon. One nam omogućavaju da pohranimo informacije o vašem pretraživanju naše internetske stranice putem računala ili mobilnog uređaja.

KOLAČIĆI NAM POMAŽU PRI POSTIZANJU NEKOLIKO CILJEVA. DOZVOLITE NAM DA VAM OBJASNIMO:
- Funkcionalni kolačići: oni vam omogućavaju da upotrebljavate osnovne funkcije na internetskoj stranici, npr. upravljanje vaše košarice ili održavanje vašeg identiteta, dok pretražujete stranicu.
- Personalizirani kolačići: oni vam omogućavaju da posjećujete stranicu na personalizirani način, ovisno o vašim prethodnim posjetima, kupovinama itd. Ovi kolačići omogućavaju vam da brzo pronađete to, što tražite.
- Reklamni kolačići: oni vam omogućavaju da primate ponude od strane Decathlona na internetskim stranicama naših partnera.