Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

PRAVNE INFORMACIJE

Decathlon.hr je internetska stranica Decathlona Zagreb d.o.o., OIB: 89516372197, sa sjedištem na adresi: Ulica Siniše Glavaševića 5, Zagreb.

Kontakt
Kontakti centra za pomoć klijentima su sljedeći:
- putem interneta: putem poveznice Često postavljena pitanja na stranici www.decathlon.hr
- putem telefona: 0800 88 01
Uvjeti kupoprodajnog ugovora - Buy back, HR 2022.
Decathlon Zagreb d.o.o. omogućuje kupcima prodaju svojih rabljenih Decathlon bicikala putem Kupoprodajnog ugovora.
Zaštita osobnih podataka

Svi osobni podaci, prikupljeni putem internetske stranice, obrađuju se isključivo, jedinstveno i samo za potrebe Decathlona Zagreb d.o.o. i francuske grupe društva. S politikom i unutarnjim pravilima zaštite osobnih podataka Decathlona Zagreb d.o.o. možete se upoznati ovdje.

Sva pitanja i zahtjeve glede vaših osobnih podataka možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka, na adresu: [email protected]

Autorska prava

Na ovoj internetskoj stranici objavljeni materijali, fotografije i druge slike te grafički izgled su predmet autorskih prava Decathlona Zagreb.

Nijedan dio internetske stranice ni sadržaj na stranici ne smije se kopirati, reproducirati ili upotrebljavati na bilo koji drugi način bez izričitog pismenog suglasja Decathlona Zagreb d.o.o. Dostup do internetske stranice ni na koji način ne predstavlja dozvolu za uporabu informativnih materijala, fotografija i drugih slika, koji su objavljeni na internetskoj stranici, po smislu Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Kolačići

Što su to kolačići? To su male datoteke koje se namještaju na vaše računalo ili pametni telefon. One nam omogućavaju da pohranimo informacije o vašem pretraživanju naše internetske stranice putem računala ili mobilnog uređaja.

KOLAČIĆI NAM POMAŽU PRI POSTIZANJU NEKOLIKO CILJEVA. DOZVOLITE NAM DA VAM OBJASNIMO:

- Funkcionalni kolačići: oni vam omogućavaju da upotrebljavate osnovne funkcije na internetskoj stranici, npr. upravljanje vaše košarice ili održavanje vašeg identiteta, dok pretražujete stranicu.

- Personalizirani kolačići: oni vam omogućavaju da posjećujete stranicu na personalizirani način, ovisno o vašim prethodnim posjetima, kupovinama itd. Ovi kolačići omogućavaju vam da brzo pronađete to, što tražite.

- Reklamni kolačići: oni vam omogućavaju da primate ponude od strane Decathlona na internetskim stranicama naših partnera.

Imaš pitanje?