NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.

NBA košarkaške lopte

1 Proizvod/a Proizvod/a

sortiraj po

Vaš proizvod je dodan
Usporedi moje proizvode (0/5)
Otvori
Nema proizvoda za usporedbu
Vaš alat za usporedbu je pun. Molimo da uklonite proizvod.
Ukloni

NBA košarkaška lopta

Kao i za ostale sportove, i za igranje košarke morate biti dobro opremljeni. Za ovaj sport osnovna oprema ostaje lopta. Mjerilo na ovom području nesumnjivo je NBA košarkaška lopta marke Spalding. Dobra lopta može jako utjecati na tijek utakmice.

Zašto igrati s NBA košarkaškom loptom?

Odgovor je vrlo jednostavan. NBA lopta marke Spalding smatra se najboljim modelom koji možete naći na tržištu. Posebno je dizajnirana za ovo legendarno natjecanje. Marka Spalding do danas je dobavljač najvećih natjecanja. Također, da biste dobro igrali, potrebno je opremiti se najboljim proizvodom koji postoji.

Prednosti igranja s ovom posebnom loptom

Ovaj model lopte ima najbolji omjer cijene i kvalitete. Izrađen je od inovativnog materijala koji mu omogućuje nenadmašno prianjanje. Ovaj detalj može uvelike utjecati na igru i performanse na terenu. Lopta je vrlo otporna i stoga se može koristiti i na otvorenom prostoru i u dvorani.

Decathlonova NBA lopta, najbolji saveznik košarkaša

Da bi ostao vaš najbolji partner u vezi sa sportskom opremom, Decathlon vam nudi NBA košarkašku loptu Triple Double. Izdržljiva koliko i službeni NBA model, izrađena je od poliuretana. To joj daje dobar dodir i veliku otpornost. Uostalom, ima jednogodišnje jamstvo. Mjehur koji je djelomično izrađen od butila ne ispuhuje se lako. Odlikuje se visokom kvalitetom odbijanja, s vanjskim slojem mjehura izrađenim od poliestera i najlona.

Trenutno je na tržištu mnoštvo lopti za različite namjene. Ali ovaj poseban model sam je po sebi svestran. I dalje je najbolji u svim okolnostima i svugdje, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kvaliteti. U Decathlonu je ovaj proizvod dostupan po povoljnoj cijeni s mogućnošću kućne dostave.