ZRAČNICA ZA BICIKL ATC 26" X 1.7/2.2 SAMOKRPAJUĆA

8009080

B'TWIN

Namjena za: sprečavanje puknuća gume. Omogućuje nastavljanje vožnje tamo gdje bi klasična zračnica puknula.
Samokrpajuća zračnica od 26 x 1.7 do 26 x 2.2 s ventilom Schrader. Preventivna tekućina u unutrašnjosti zračnice automatski popravlja puknuća.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
KompatibilnostKotači i gume 26" ventil Schrader (veliki ventil).
Otpornost na perforacijeSadržana tekućina u zračnici popunjava mala puknuća (manja od 3 mm).
NepropusnostPopunjavanje se odvija dok vi vozite.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Kako izabrati svoju zračnicu
Obratite pozornost na podatke vidljive na bočnoj strani gume (promjer i širina). Na primjer, 26 x 2.20 znači da se radi o gumi promjera 26 inča i širine 2,20 inča. Na bočnoj strani gume naći ćete dimenzije prema međunarodnim mjerama ETRTO. Na primjer 50-559 znači da se radi o gumi širine 50 mm i unutrašnjega promjera 559 mm (što bi bilo 26 x 2.00).
2
Izvadite zračnicu
Skinite istrošenu zračnicu pomoću ključeva za gume B'Twin (ref. 8047839).
3
Provjerite zračnice prije postavljanja
Provjerite stanje gume i zamijenite ju po potrebi. Provjerite da u gumi nije prisutno nikakvo strano tijelo. Provjerite stanje trake za obruč. I lagano rascijepljena traka može uzrokovati puknuća. Provjerite da na obruču nema nikakvih promjena koje bi mogle oštetiti zračnicu.
4
Postavite svoju zračnicu
Prije početka pogledajte naš video. Lagano napumpajte zračnicu prije postavljanja kako biste izbjegli svaku opasnost od priklještenja zračnice između obruča i gume. Umetnite ventil u rupu za ventil, pazite da poštujete vrstu ventila predviđenoga za vaš obruč. Postavite zračnicu duž cijele gume i gurnite zračnicu kako bi se smjestila u udubljenje obruča. Pazite da ne prikliještite zračnicu prilikom postavljanja.
5
Stavljanje gume
Započnite postavljanjem gume na kotač nasuprot ventilu. Završite stavljanje pri vrhu ventila da izbjegnete priklještenje zračnice. Nikada ne postavljajte gumu odvijačem ili ključem za skidanje gume zbog opasnosti od priklještenja i probijanja zračnice.
6
Pumpanje gume
Pažljivo napumpajte gumu, do tlaka kojeg preporuča proizvođač (vidljiv na bočnoj strani gume u PSI ili u barima, 1 bar = 14,51 PSI). Redovito provjeravajte ispravnost položaja gume tijekom pumpanja.
7
Stručni savjet
Kako biste izbjegli puknuća zbog priklještenja i postigli najbolji učinak svojih guma, savjetujemo vam da ih provjerite i napumpate na preporučeni tlak prije svake vožnje.
8
Težina:
320 g
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Membrana : 100.0% Butilni kaučuk

Isprobaj
Naše zračnice stalno ispituju naši stručni timovi, kao što su U-19 PRO Racing Team i MTB Racing Team.

Proizvod je testiran
Kako bismo zajamčili najbolju kvalitetu, provjeravamo 100 % svojih zračnica postupkom tlačenja u trajanju od 8 sati.

Prijedlog skladištenja
Prenosite svoje zračnice u spremniku koji štiti od bušenja (bidon za alat, izvorno pakiranje...).

Uputstva o održavanju
Kako biste saznali veličinu svojih kotača, pogledajte natpise na bočnoj strani gume. Uvijek unaprijed predvidite zračnicu i pumpu na raspolaganju.
    Pokaži rezultate za