CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8554468
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
SLUŠALICE I MP3

Slušalice Kalenji 900 bežične crne

KALENJI
3.6/5
3.6/5
Decathlon
Priključite slušalice na pametni telefon tijekom trčanja i osjetite potpunu slobodu. Slušalice kompatibilne sa svim pametnim telefonima: ostaju na ušima (čak i kad se znojite ili tijekom nevremena), trajanje baterije 8 h uz uporabu bez korištenja rukama: osmišljene za vas!

Prednosti proizvoda

Stabilnost Kabel od uha do uha i krilca na slušalicama.
Autonomija Trajanje baterije kod slušanja iznosi 8 sati
Otpornost na vodu Slušalice su otporne na vremenske uvjete i znoj (IPX2).
Kontrola Komplet za hands-free upotrebu: pozivi i glazba (vidi tehničke upute)
Lakoća Težina: 15 g
Kompatibilnost kompatibilne sa svim pametnim telefonima (IOS >6.1 and ANDROID > 4.1).

Tehničke informacije

RAZLIKA SLUŠALICA KALENJI 900 I 500

Slušalice Kalenji 900 za potpuno novu razinu udobnosti i stabilnosti: potpuno promijenjen dizajn nastavaka za pristajanje ušima svih oblika i veličina, žica oko uha s memorijskom pjenom i štitnici za uši od 12 mm (u usporedbi s 8 mm kod slušalica Kalenji 500). Slušalice Kalenji 900 imaju i veću autonomiju baterije: 8 sati (u usporedbi s 4 sata kod slušalica Kalenji 500). Osim toga su i kompaktnije.

Po čemu se sportske slušalice razlikuju od uobičajenih?

Cijelo tijelo vam se kreće. Slušalice moraju biti potpuno stabilne u ušima. Budući da se kod trčanja znojimo, slušalice moraju biti otporne na znoj. Osim toga, moramo voditi računa i o okolnim zvukovima. Ti su nas različiti uvjeti vodili tijekom osmišljavanja sportskih slušalica KALENJI 900.

SLUŠALICE KOJE OSTAJU NA MJESTU DOK TRČITE!

Slušalice KALENJI 900 osiguravaju stabilnost tijekom trčanja zahvaljujući obliku ušiju. Kabel koji povezuje 2 slušalice prolazi preko ušiju, a umetak s memorijskom pjenom prilagođava se obliku ušiju.- Silikonski nastavci su dizajnirani s krilcima koja pristaju u uho.Slušalice su stabilne i ne uzrokuju nelagodu. 3 veličine krilaca.

KIŠA I ZNOJ VIŠE NISU PROBLEM!

Ako je vruće dok trčite, znojite se. Iznenadi vas pljusak.Slušalice KALENJI 900 otporne su na kišu i znoj. Odabrali smo vodonepropusne slušalice i gumbe. Prošli su testiranja vodonepropusnih proizvoda. Nakon trčanja spremite slušalice Kalenji 900 na suho mjesto dalje od vlage.

Dobra percepcija vanjskih zvukova

Bez obzira na to trčite li po gradu, parku ili prirodi, neugodno je osjećati se odsječeno od svijeta. Odabrali smo otvoreni dizajn. To znači da slušalice ne ulaze u ušni kanal. Kao rezultat izbjegnut je osjećaj pritiska. Udobnije je. U usporedbi s dizajnom unutar ušiju, i dalje čujete vanjske zvukove.

Dodatna autonomnost za više sporta

Slušalice KALENJI 900 imaju vijek trajanja baterije od osam sati. Glasovna poruka obavještava vas o razini baterije kad isključite slušalice tako da ih ne zaboravite napuniti prije sljedećeg trčanja. Slušalice KALENJI 900 pune se mikro-USB kabelom.

Nježne za uši

Odabrali smo mekani, savitljivi silikon za nastavke slušalica koji pristaju u uho. Proučili smo oblike ušiju i proveli ispitivanja udobnosti kako bismo osmislili ovaj proizvod. Nastavci su rezultat triju generacija slušalica.

Uravnotežen zvuk zahvaljujući tehnologiji Bass-reflex

Slušalice KALENJI 900 vrijede na svim omiljenim stazama trčanja, uz minijaturnu verziju tehnologije Bass-reflex, koja se često upotrebljava na zvučnicima: cijev na stražnjem dijelu slušalice stvara otvor prema van. Taj sustav pruža ravnomjerno ozvučenje pojačavanjem basa, što je često na drugome mjestu kod ovakvog tipa slušalica.

Uključite i spojeni ste!

Volimo pojednostaviti stvari! Pojednostavnili smo proces spajanja slušalica Kalenji 900. Samo ih uključite i idite na Bluetooth postavke mobitela, te potražite Bluetooth uređaj. Kliknite na KALENJI 900 i to je to! Sljedeći će se put mobitel automatski spojiti na slušalice sve dok su uključene i u blizini. Ne zaboravite uključiti Bluetooth ;-)

Bluetooth signal dobar kao i vaša glazba!

Nema ništa gore neko kad dolazi do prekidanja glazbe. To će se dogoditi ako Bluetooth signal nije dovoljno dobar. Posvetili smo posebnu pažnju kvalitete antene KALENJI 900 kako se to ne bi događalo.

Ako trčite u teretani, osigurali smo raspon do 10 m za neometano slušanje.

Gdje je daljinski upravljač?

Većinom Bluetooth slušalica upravlja se pomoću mobitela, koji je u džepu ili pričvršćen na ruci (za promjenu glasnoće, odgovaranje na poziv, itd.).Daljinski upravljač je često na kabelu, što može uzrokovati nestabilnost. Da bismo to izbjegli, ugradili smo daljinski upravljač i mikrofon slušalica KALENJI 900 direktno u njih. Time se sprječava pomicanje kabela i ometanje tijekom trčanja. Tipke su znatno pristupačnije.

Produžetak vašeg mobitela!

Ovo su sve funkcije kojima možete upravljati:
- podešavanje glasnoće (pritisnite tipke Volume +/-)
- zaustavljanje glazbe (pritisnite tipku Play)
- preskakanje na sljedeću pjesmu (dvaput pritisnite tipku Play)
- odgovaranje na poziv (pritisnite tipku Play)
- odbijanje poziva
- prekidanje poziva (pritisnite tipku Play)
- otvaranje Siri ili Google Voice (pritisnite i držite tipku Play 3 sekunde)

Vrećica

Silikonska vrećica za pohranu vaših slušalica :-)

Kompatibilnost Bluetooth

Bežična Bluetooth 4.1 veza kompatibilna je sa svim pametnim telefonima (IOS > 6.1 i ANDROID >4.1), tabletima i svom opremom s funkcijom Bluetooth: AD2P/HSP/HFP/AVRCP.

Kompatibilna je većina računala Apple i Windows. Za neke konfiguracije Windowsa možda ćete morati instalirati Bluetooth.

Tehničke značajke

Promjer zvučnika 12,2 mm
Impedancija 32 ohma
Osjetljivost 102 dB (+/- 3 dB na 1 kHz i input od 1 mW)
Raspon frekvencije 20 Hz - 20 kHz
Baterija: 120 mAh (vijek trajanja 8 h)
Bluetooth raspon: 10 m

Uvijek zadovoljni

Kvalitetu naših proizvoda shvaćamo vrlo ozbiljno. Izradili smo mnoge prototipove i postepeno ih unaprjeđivali uz ispitivanja u laboratoriju i na terenu. Ako niste zadovoljni, pogledajte naša pravila o vraćanju proizvoda: https://www.decathlon.fr/landing/retour-et-echange/_/R-a-retour-echange

Jamstvo i poslijeprodajna podrška

Proizvodi DECATHLON imaju jamstvo od 2 godine. Za sva pitanja idite na našu stranicu podrške support.geonaute.com . Tamo ćete naći savjete za uspješnu upotrebu proizvoda: naputke, pitanja koja naši korisnici najčešće postavljaju te video upute. Tim za podršku na raspolaganju vam je 24 sata kako bi vam osobno odgovorio na sva vaša pitanja.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Slušalice
10% Termoplastični polietilen, 10% Silikon, 20% PCBA, 30% Litij-polimerska baterija, 30% Akrilonitril butadien stiren
Savjeti o zalihama Spremite slušalice KALENJI 900 na suho mjesto.
upute Ako želite više informacija o proizvodu, pročitajte upute

Naše obaveze

Testirajte proizvod U Decathlonu, sve naše proizvode testira uzorak korisnika u uvjetima za koje su osmišljeni. Ova ispitivanja vodi i nadzire tim inženjera zaduženih za taj zadatak. Svi ti testovi omogućavaju voditeljima, inženjerima i timu Kalenji da razvijaju, stvaraju i dizajniraju proizvode koji će zadovoljiti sve naše korisnike.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima