NBA steznici

11 Proizvod/a Proizvod/a

sortiraj po

Potpora za NBA košarku

Čak i ako tijekom utakmica ne sprintate, vaši koraci, skokovi, dodavanja i šutevi jako opterećuju vaše mišiće i zglobove. Stoga je važno integrirati set za potporu u NBA košarci u opremu kako bi se smanjio rizik od ozljeda.

Asortiman preventivne potpore za NBA košarku

NBA proizvodi za potporu zglobovima stežu vaše zglobove tijekom treninga i utakmica. Pritom ne ometaju vaše pokrete, nego vam pomažu da osvijestite svoje držanje i prilagodite ga ako je potrebno. To će zaštititi vaše zglobove od ozljeda. Lumbalni pojas koji steže donji dio leđa i preporučuje se za zaštitu zdjelice i kralješaka. Kombinirajte ga sa steznicima za koljena, listove, bedra i / ili gležnjeve kako biste povećali zaštitu donjih ekstremiteta. Razmislite i o steznicima za laktove i zapešća koji stimuliraju propriocepciju svaki put kad imate loptu u ruci.

Potpora prilagođena oporavku nakon ozljede

Poduzeli ste sve moguće mjere opreza, ali ste se svejedno ozlijedili? Vaši mišići i / ili zglobovi i dalje su slabi i stoga ih treba poštedjeti. Zbog toga vam nudimo izbor NBA košarkaške potpore posebno prilagođene oporavku. Steznik za ruku i potporna traka zaštitit će vaše prste. Steznik za rame omogućit će vam dribling i gađanje bez naprezanja ozlijeđenog zgloba. Pronaći ćete i potpore namijenjene leđima i donjim ekstremitetima kako biste bez naprezanja ponovno mogli uživati u igri .

Kombinirajte sigurnost i zadovoljstvo zahvaljujući NBA košarkaškom asortimanu za potporu u Decathlonu

Košarka je sport s mnogim prednostima, no da biste u potpunosti uživali u njemu, vašim mišićima i zglobovima potreban je dobar NBA košarkaški set za zaštitu. Decathlon je pažljivo odabrao prethodno ispitane proizvode, što nam omogućuje da zajamčimo njihovu učinkovitost, a istovremeno osiguramo visoku razinu udobnosti. Tako ćete moći započeti sa sigurnim bavljenjem omiljenim sportom.

Namijenjena za prevenciju ili potporu tijekom oporavka, NBA potpora zglobovima bit će sjajan saveznik da desetostruko povećate svoje košarkaške performanse.