TRENUTNO IMAMO POTEŠKOĆE SA OBRADOM BANKOVNIH KARTICA, ZA ZAVRŠETAK KUPNJE MOLIMO ODABERITE PLAĆANJE PRI PREUZIMANJU ILI PLAĆANJE DAROVNOM KARTICOM
Referentni broj : 8402832
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
BICIKLI ZA UČENJE VOŽNJE ZA DJECU 3 - 6 GODINA

Dječji bicikl 500 14" 3-4,5 godine Monsters

BTWIN
5/5
5/5
Decathlon
Jedan, dva, tri, vozi! Osmislili smo ovaj bicikl 14" za djecu u dobi od 3 do 4,5 godina visine od 90 cm do 105 cm kako bi naučili voziti poput veće djece. Uz nizak prag, ovaj bicikl s pomoćnim kotačima olakšava djeci vožnju prema njihovom tempu. Opremljen je lancobranom i blatobranima za zaštitu od trenja i prljanja
Bicikli opis

Prednosti proizvoda

Jednostavno učenje Teško se penjete na bicikl? Niži okvir olakšava penjanje.
Kontrola kočenja Stop Easy ekskluzivan je sustav kočenja prilagođen malim rukama.
Jednostavno korištenje Za vožnju s pomoćnim kotačima (uklanjanje bez alata).
Sigurnost bicikla Ugrađeni lancobran štiti dijete od dijelova prijenosa.

Tehničke informacije

Inovacija Stop Easy: patentirani sustav kočenja STOP EASY prilagođen djeci.

Glavne prednosti sustava Stop Easy su dostupnije kočnice i udobnije hvatanje. Za prirodnije pokrete ručica kočnice pritišće se paralelno s upravljačem. Progresivna inovativna ručica kočnice daje 30% snage kočenja u usporedbi s uobičajenom ručicom. Inovacija B'Twin tima koja se sviđa i djeci i roditeljima.

Kakav je kočioni sustav?

Odabrali smo kočnice s paknama na prednjoj strani i bubanj kočnice na stražnjoj strani da bismo omogućili progresivno kočenje.

Zašto baš ovaj oblik okvira?

Okvir ovog bicikla koji su dizajnirali naši timovi imaju oblik slova V: niži je u središtu pa se dijete može jednostavnije penjati na bicikl i spuštati s njega.

Gume/kotači

Gume sa zračnicom (na napuhavanje) i kramponima. Odabrali smo prave gume za svladavanje prepreka (pločnici itd.) radi dobrog prianjanja po svakodnevnom terenu (staze, trava itd.).

Jeste li spremni za skidanje pomoćnih kotača?

Vaše dijete želi voziti poput velike djece? Vrlo je jednostavno, pomoćni kotači se mogu ukloniti bez alata, dovoljno je samo ručno odvrnuti vijke. Ako je prerano za njihovo skidanje: ponovno ih stavite.

Što je s udobnošću?

Pažljivo smo istražili dječju morfologiju: širina kormila i dimenzije ručki osmišljene su za malene ruke. Sjedalo od pjene omogućuje komforno sjedenje.

Bicikl koji prati rast djeteta!

Sjedalo je podesivo po visini (pomoću imbus ključa broj 6) tako da prati rast djeteta. Visina sjedala može se povisiti s 43,5 na 50,5 cm.Naši bicikli u skladu su s normom za dječje bicikle (ISO 8098), zbog čega ne možemo ponuditi sustav podešavanja sjedala po visini bez alata (brzo otpuštanje).

Čemu služi štitnik?

Da dijete ne bi guralo prste gdje ne smije, mehanički su dijelovi pogona (pogon, lanac, kranz itd.) zaštićenim štitnikom. Na taj način sprječava se i zapinjanje vezica te prljanje odjeće.
Dekoracije su postavljene u plastiku štitnika za veću trajnost.

Koja se dodatna oprema isporučuje uz bicikl?

Uz bicikl se isporučuje zvonce, prednja i stražnja svjetla, reflektore kotača (fiksirani na žbice) i mali pomoćni kotači.

Dimenzije montiranog proizvoda

Dužina: 98 cm
Širina: 42 cm
Visina: 62 cm

Težina

8,7 kg

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Okvir
100% Čelik
Ograničena uporaba: Obavezno nošenje kacige.Najveća dopuštena težina:30 kg
upute Ako želite više informacija o proizvodu, pročitajte upute
Pravna obavijest Pažnja! Nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine: maleni odvojivi dijelovi mogu se progutati. Koristiti pod nadzorom odrasle osobe s kacigom i zaštitnom opremom.

Naše obaveze

Jamstvo: Vijek trajanja (okvir, lula, upravljač). Više na btwin.com.Dostupnost zamjenskih dijelova: 2 godine

ZBOG POTEŠKOĆA S ISPORUKOM DIJELOVA UZROKOVANIH GLOBALNOM SITUACIJOM, ODREĐENE KOMPONENTE MOGU BITI RAZLIČITE OD ONIH NAVEDENIH U OPISU PROIZVODA!

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima