NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8578597
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
KUPAĆI KOSTIMI ZA DJEVOJČICE

Jednodijelni kupaći kostim Lexa za djevojčice otporan na klor žuti

NABAIJI
5/5
5/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš dizajnerski tim osmislio je ovaj jednodijelni kupaći kostim za napredne plivačice koje traže potporu i sportski izgled. Želite jednodijelni kupaći kostim koji pruža slobodu pokreta i dobru potporu? Ovaj pripijeni kupaći kostim s rastezljivim naramenicama pruža efekt druge kože sprječavanjem prodora vode.

Prednosti proizvoda

Otpornost na klor više od 200 sati upotrebe: preporučuje se za intenzivnu uporabu
Stabilnost Kupaći kostim s prekriženim tankim rastezljivim naramenicama na leđima
Sloboda pokreta Visok izrez za plivanje uz potpunu slobodu pokreta

Tehničke informacije

STIL

Otvorena leđa s prekriženim naramenicama: kupaći kostim prije svega treba biti udoban kako biste se kretali s lakoćom. Stoga bi trebalo pridati pažnju izboru oblika leđa na kupaćem kostimu. Leđa u obliku slova X posebno su prilagođena vježbanju plivanja. Pruža dovoljno slobode pokreta zahvaljujući naramenicama koje oslobađaju lopatice.

MATERIJAL

Naši inženjeri razvili su materijal na bazi poliestera i zamijenili elastinska vlakna elastolefinskim vlaknima koja su dovoljno elastična da osiguraju udobnost, a ne oštećuju se uslijed djelovanja klora. Prednost ovih vlakana je i brzina sušenja. Još jedna prednost: Boje će biti postojanije, čak i jarke boje.

Vaš način plivanja

Iskusni plivači obično treniraju u klubu u određenim vremenskim terminima, po uputama trenera i na dugim udaljenostima od 2,5 km do 5 km s ciljem da poboljšaju svoju fizičku kondiciju i performanse. Plivaju sva četiri stila, vješti su uranjanju, izranjanju i okretu. Sa svojim klubom sudjeluju u natjecanjima tijekom sezone.

TEHNOLOGIJA AQUARESIST

Proizvodi s oznakom AQUARESIST zajamčeno su otporni na djelovanje klora tijekom cijelog vijeka trajanja. Stoga se preporučuju za redovitu ili intenzivnu upotrebu na bazenu.

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinak proizvoda na okoliš procjenjuje se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice, hlače, ruksaci...). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
78% Poliester, 22% Elastolefin
Ušitak
100% Poliamid
Upute o brizi Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Strojno pranje - 40° max - normalno
Strojno pranje - 40° max - normalno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje

Naše obaveze

Testirajte proizvod Proizvodi s oznakom AQUARESIST testirani su pod ponavljanom cikličkom napetošću u bazenu s kloriranom vodom tijekom 240 sati. Nikakva degradacija elastičnosti nije zabilježena za vrijeme ispitivanja. Za razliku od ostalih klasičnih proizvoda za kupanje, proizvod ostaje isti.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima