MAJICA KRATKIH RUKAVA ZA VJEŽBANJE 100 SPORTEE REGULAR-FIT MUŠKA BIJELA

3185449

DOMYOS

Namjena za:
Ova majica Pilates & Gentle Gym ima ravan kroj. Dizajnirana je bez šavova sa strane za optimalnu udobnost tijekom sportske aktivnosti.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
MekoćaMaterijal od 100 %-tnog pamuka osigurava udobnost i mekoću.
RastezljivPrirodno rastezljiva tkanina zahvaljujući načinu tkanja.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Jeste li znali?
Prošarano siva majica (ref. 8489721) sadrži 30 % recikliranog pamuka. Ovaj postupak dio je ekološki prihvatljivog pristupa u dizajniranju: naš dobavljač prikuplja ostatke pamučnih tkanina iz naše proizvodnje i prerađuje ih u vlakna. Ova vlakna se zatim koriste za izradu novih proizvoda koji sadrže 30 % recikliranog materijala.
2
Kako izrađujemo prave proizvode po odgovarajućoj cijeni
U Decathlonu, dizajniramo, proizvodimo i prodajemo naše proizvode diljem svijeta, što nam omogućuje nadzor nad svim fazama naših proizvoda: optimizirani sastav, stalna poboljšanja na temelju ocjena korisnika, smanjeni troškovi proizvodnje, manje pakiranja, bez posrednika u logistici i minimalni budžeti za oglašavanje. Na taj način izrađujemo vrlo kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni.
3
Koncept proizvoda Gym & Pilates :
Linija odjeće osmišljena je za redovito vježbanje pilatesa i lagane gimnastike (fitness, lagana gimnastika, istezanje, učvršćivanje, jačanje mišića) od niskog do visokog intenziteta, idealno za održavanje kondicije, linije i zdravlja. Dizajneri rade na tome da vam pruže idealnu ravnotežu između udobnosti i prozračnosti. Naši proizvodi testirani su prilikom korištenja te ih redovito unaprjeđujemo zahvaljujući povratnim informacijama naših korisnika.
4
Prednosti majice Gym & Pilates
U Decathlonu osmišljavamo, proizvodimo i prodajemo svoje proizvode diljem svijeta! To znači da kontroliramo svaku fazu nastanka proizvoda, od početnog nacrta do dizajniranja, pakiranja, prijevoza i marketinga. Naš je cilj jednostavan: ponuditi vrlo kvalitetne proizvode za pilates i laganu gimnastiku po cijeni koja će biti pristupačna svima.
Karakteristike
Veličineod S do 4XL

Bojebijela, crna, mor. plava, siva

Težina150 g/m²
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 100.0% Pamuk

Proizvod je testiran
ovaj proizvod prošao je testiranja pranja i sušenja kako bi se provjerila njegova postojanost oblika i boje. Navedeni se testovi provode redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete. Naši inženjeri ispituju proizvode s uzorkom korisnika u stvarnim uvjetima korištenja. To omogućuje dizajnerskom timu i voditelju proizvoda osmišljavanje i razvijanje proizvoda koji odgovaraju vašim potrebama.
    Pokaži rezultate za