ČARAPE ZA BABY GYM BIJELE 2 PARA

3851376

DOMYOS

Namjena za: Baby Gym.
Pakiranje od dva para srednje visokih pamučnih čarapa koje su izuzetno udobne za dječja stopala!
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
MekoćaČarape Domyos imaju većinski pamučni sastav, stoga je mekoća zajamčena.
PrikladnostElastična traka na gležnju, sprječava klizanje čarape u obući.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Prednosti fizičke aktivnosti od najranije dobe
Bavljenje fizičkom aktivnošću od najranije dobi vrlo je blagotvorno za fizički i intelektualni razvoj djeteta. Poduka je to iz zdravog načina života koji smanjuje zdravstvene probleme tijekom života. Štoviše, kolektivna fizička aktivnost potiče društvenu integraciju i doprinosi osobnom razvoju djeteta.
2
Fizičke i intelektualne dobrobiti
Koje su fizičke dobrobiti? - Razvijanje stjecanja osnovnih fizičkih sposobnosti (psihomotorički razvoj) - Poticanje razvoja - Borba protiv pretilosti. Koje su intelektualne prednosti? - Pomoć u stjecanju samopouzdanja - Poticanje integracije u grupu - Doprinos razvitku djeteta
3
Bavljenje baby gymom
Što je Baby Gym? Radi se o gimnastičkim i zabavnim aktivnostima, izvođenim pod nadzorom voditelja, u obliku staze izgrađene od prikladnog materijala. Staza se sastoji od sprava koje su veličinom prilagođene najmanjima (grede, stepenice, kose plohe, ruče, tuneli, valjci...) i omogućuju djeci penjanje, klizanje, skakanje, hodanje u ravnoteži, itd. Baby Gym je namijenjen djeci starosti od 10 mjeseci do 6 godina.
4
Koristi dječje gimnastike
Koje su dobrobiti Baby Gyma? Baby Gym pospješuje psihomotorički razvoj najmlađih, naročito razvoj motorike, koordinacije i ravnoteže. Štoviše, balansiranje na spravama, penjanje, klizanje, skakanje, sve su to aktivnosti koje dijete čine neovisnijim i samouvjerenijim.
5
Koju odjeću odabrati
Koja je najbolja odjeća za Baby Gym? Udobna odjevna kombinacija, prilagođena sezoni: majica ili kratke hlače, hlače od podatnog materijala, jakna ili trenirka za zagrijavanje. I za izbjegavanje klizanja po sportskoj opremi, par papuča Domyos. Tenisice Domyos su izvrsne za dolazak na baby gym i mogu se lako izuti i zamijeniti papučama.
Karakteristike
Veličine19/22 do 27/30
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Čarape : 71.0% Pamuk, Čarape : 27.0% Poliamid, Čarape : 2.0% Elastin, Čarape : 0.0% Elastodien

Uputstva o održavanju
Pranje u perilici na 30°. Glačanje nije potrebno.
    Pokaži rezultate za