MAJICA BEZ RUKAVA 100 ZA KARDIO FITNESS ŽENSKA CRNA

8125767

DOMYOS

Namjena za: kardio trening niskog intenziteta jednom do dvaput tjedno.
Ostanite na suhom u majici bez rukava My Top tank zahvaljujući laganoj, prozračnoj tkanini. Neophodna za fitness: pristaje uz svu odjeću za kardio fitness!
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Propuštanje znojaProzračna tkanina koja se brzo suši i održava vas u suhome.
RastezljivRastezljiva tkanina pruža udobnost i lakoću pokreta.
LakoćaKomponente su mnogo laganije zbog veće udobnosti.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Neophodna za vježbanje
Prozračna i lagana, majica bez rukava My Top može se kombinirati s kolekcijom 100/120.
2
Uski kroj
Majica bez rukava uskog kroja prati vas u kretanju tijekom svih sportskih aktivnosti niskog do srednjeg intenziteta.
3
Podvrgavaju li se proizvodi testiranju prije stavljanja u prodaju?
Naravno! Sve naše tkanine podvrgavaju se strogim laboratorijskim testovima kako bi bila osigurana vaša udobnost i sigurnost. Testiramo ih na puštanje boje, otpornost na učestala pranja, propuštanje znoja itd. - ove testove zovemo testovima torture. A nakon toga? Je li to sve? Ne tako brzo. Naše proizvode zatim prepuštamo na milost i nemilost sportašima. Slušamo i analiziramo povratne informacije kako bismo popravili ono što treba poboljšati. Tek nakon toga je naša sportska odjeća spremna!
4
Ako niste zadovoljni proizvodom?
Imate 365 dana za povrat proizvoda u bilo koju DECATHLONOVU prodavaonicu ako ne budete zadovoljni (iako, možda ne odmah nakon vježbanja...). Možete isprobati proizvod sedam dana prije kupnje (uz prethodnu autorizaciju vaše bankovne kartice koja se automatski tereti nakon sedam dana) kako biste bili sigurni da vam proizvod odgovara!
5
Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš
Učinak proizvoda na okoliš procjenjuje se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice, hlače, ruksaci). Usporedite dva slična proizvoda (majice, hlače, ruksake). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš. Mrežna stranica: sustainability.decathlon.com Video objašnjenje: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 82.0% Poliester, Glavna tkanina : 18.0% Elastin

Proizvod je testiran
Ovaj proizvod prošao je testiranja pranja i sušenja kako bi se provjerila njegova postojanost oblika i boje. Navedeni testovi provode se redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete.
    Pokaži rezultate za