RUKAVICE ZA KARATE PLAVE

8154763

DOMYOS

129,00 kn

RUKAVICE ZA KARATE PLAVE

Namjena za: zaštitu šaka, prstiju i zapešća karatista.
Zaštitne rukavice za karatiste.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Zaštita od udaracaPoliuretanska spužva za dobru apsorpciju udaraca.
StabilnostGume za potporu (prsti), traka za zatezanje s čičkom (zapešće).
Solidity OtpornostVanjska obloga od poliuretana za snažnu zaštitu
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
DIZAJN
Zaštitne rukavice za karate izrađene su od vrlo kompaktne oblikovane pjene sa sintetičkom oblogom koja osigurava zaštitu karatista. Zakopčavanje širokom elastičnom trakom s čičkom omogućuje optimalno prianjanje uz zapešća. Otvoren dlan za bolje propuštanje znoja. Zaštitne rukavice osmišljene su u skladu sa zaštitnim normama EU.
2
KAKO ODABRATI RUKAVICE
- Za potrebe treninga možete koristiti klasičan model. - Za potrebe natjecanja koristite model odobren od strane WKF-a (World Karate Federation).
3
KOJU VELIČINU ODABRATI
Rukavice postoje u veličinama S, M, L i XL. Za lakši odabir ovdje su usporedne veličine: Veličina S (veličina 5) Veličina M (veličina 7) Veličina L (veličina 9) Veličina XL(veličina 11) Namjestite rukavice na ruke i pričvrstite ih čičak trakom. Ne smiju biti ni previše stegnute ni previše labave: ne smiju kliziti.
4
Upute za korištenje
Nakon korištenja rukavice je potrebno dobro osušiti. To će spriječiti pojavu neugodnih mirisa i produžiti im vijek trajanja.
5
UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Čistite ih vlažnom krpicom i vodom sa sapunom. Sušite na sobnoj temperaturi. Ne ostavljajte ih blizu izvora topline, kao npr. radijatora.
Karakteristike
VeličineS, M, L, XL.

Bojaplava/crvena
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Pjena : 100.0% Poliuretan Vanjska tkanina : 95.0% Poliuretan, Vanjska tkanina : 5.0% Poliester Unutarnja tkanina : 80.0% Poliester, Unutarnja tkanina : 20.0% Poliuretan

Prijedlog skladištenja
dobro prozračite nakon korištenja

Uputstva o održavanju
perite vodom, deterdžentom i spužvicom
    Pokaži rezultate za