JEDNODIJELNI KUPAĆI KOSTIM CLOE S LEĐIMA U OBLIKU SLOVA X ILI U ŽENSKI CRNI

8172130

OLAIAN

Namjena za: srednje napredne surferice na valovima manjima od 1 metra. Prikladno za utrke na SUP-u, kitesurfing i windsurfing.
Ovaj jednodijelni ženski kupaći kostim ima okrugao dekolte s istaknutim prsima i podesivim tankim naramenicama s vezicom na leđima koja se može podesiti u oblik X ili U. Otvorena leđa.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
SREDNJE STE NAPREDNI U SURFANJU
Za redovito surfanje. Tijekom surfanja veslate do line-upa, izvodeći duck dive na shortboardu ili turtle roll na longboardu, a zatim surfate na valovima do jednog metra visine. Često padate i naviknuti ste na okretanje pod vodom. Vaš kupaći kostim treba zadovoljiti zahtjeve redovitog surfanja i održati se na mjestu kod svakog pokreta. Osmislili smo liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i redovitom bavljenju surfanjem.
2
Oblik tijela
Za one koje žele jednostavan, udoban i ženstven kupaći kostim, osmislili smo ovaj jednodijelni kupaći kostim s vrlo otvorenim leđima u obliku slova U. Sustav za stezanje na leđima omogućuje stabilnost tankih naramenica na mjestu te jamči bolju potporu vaših grudi. Njegov je okrugao i pristojan dekolte s laganom potporom namijenjen malenim i srednjim grudima. Srednji izrez na nogama. Lako oblačenje.
3
ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA
Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo uzorak od barem dvanaest surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.
4
Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima
Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastan koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.
5
ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?
Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj trgovini? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.
6
OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE
OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.
7
OZNAKA ZA USPOREĐIVANJE UČINKA PROIZVODA NA OKOLIŠ
Učinak proizvoda na okoliš procjenjuje se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš. Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 80.0% Poliamid, Glavna tkanina : 20.0% Elastin Podstava : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ovaj je proizvod ispitan u Hendayeu. Podvrgnut je raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju kojemu je namijenjen. Ova se ispitivanja odnose na elastičnost i stabilnost tkanine, postojanost boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
    Pokaži rezultate za