JEDNODIJELNI KUPAĆI KOSTIM CLOE ŽENSKI CRNI S LEĐIMA U OBLIKU SLOVA X ILI U

8172130

OLAIAN

Namjena za: redovito surfanje u valovima do 1 metar. Prikladno za SUP (stand-up paddle), windsurfing i kitesurfing.
Ovaj jednodijelni ženski kupaći kostim ima okrugao dekolte s istaknutim prsima i podesivim tankim naramenicama s vezicom na leđima koja se može podesiti u oblik X ili U. Otvorena leđa.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Nepomično na valovimaDizajn je prilagođen za stabilnost na valovima manjima od 1 metra
PokrivenostOkrugao dekolte i vrlo otvorena leđa u obliku slova U. Srednji izrez
PotporaRez ispod grudi prilagođen malenim i srednjim grudima
OblikovanjeIzrez na prsima daje volumen. Vaše grudi nisu više pritisnute te su istaknute.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
ISKUSNI SURFERI
Za redovito surfanje. Tijekom surfanja veslate do line-upa, izvodeći duck dive na shortboardu ili turtle roll na longboardu, a zatim surfate na valovima do jednog metra visine. Često padate i naviknuti ste na okretanje pod vodom. Vaš kupaći kostim treba zadovoljiti zahtjeve redovitog surfanja i održati se na mjestu kod svakog pokreta. Osmislili smo liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i redovitom bavljenju surfanjem.
2
Oblik tijela
Za one koje žele jednostavan, udoban i ženstven kupaći kostim, osmislili smo ovaj jednodijelni kupaći kostim s vrlo otvorenim leđima u obliku slova U. Sustav za stezanje na leđima omogućuje stabilnost tankih naramenica na mjestu te jamči bolju potporu vaših grudi. Njegov je okrugao i pristojan dekolte s laganom potporom namijenjen malenim i srednjim grudima. Srednji izrez. Jednostavno oblačenje.
3
ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA
Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima.Za ispitivanje koristimo uzorak od barem dvanaest surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu.Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja.Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.
4
ŠTO JE UMETAK?
Umetak je rješenje integrirano u gornjem dijelu kupaćeg kostima koje omogućuje isticanje oblika grudi i oblikovanje okruglih grudi bez označivanja šavova ili nadraživanja za razliku od izrezane šivane pjene.Tribord je mislio na vas i vašu udobnost te dao prednost korištenju umetaka za većinu modela.Umetak može biti odvojiv što omogućava promjenu veličine za pola broja.
5
Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima
Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi.Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu.Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu.Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.
6
ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?
Veličina ili stil vam ne odgovaraju?Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici?Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.
7
OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE
OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj.Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.
8
ŠTO JE MARKA OLAIAN?
Proizvodi za surfanje Tribord sad su postali proizvodi OLAIAN, novi Decathlonov brand posvećen surfanju, bodyboardingu i skimboardingu. Oznake na svim proizvodima za surfanje se postepeno zamjenjuju. Zbog toga možete imati različit logo na svome proizvodu od onoga prikazanog na izložbenom proizvodu.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 80.0% Poliamid, Glavna tkanina : 20.0% Elastin Podstava : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ovaj je proizvod ispitan u Hendayeu. Podvrgnut je raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju kojemu je namijenjen. Ova se ispitivanja odnose na elastičnost i stabilnost tkanine, postojanost boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.
    Show results for