Crna muška majica V-izreza za vježbe za tijelo

8182432

DOMYOS

Namjena za: fitness (jačanje mišića, toniranje i bodybuilding).
Tehnički pamuk dizajniran za uklanjanje vlage iz kože te kasnije upijanje smanjeni osjećaj vlažnosti i hladnoće. Majica dizajnirana za bodybuilding.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Što je Dry Skin Cotton?
Ova inovativna tehnologija stvara 2 sloja tkanine. Prvi sloj propušta vlagu prema van i sprječava kontakt vlage s kožom, a drugi pamučni sloj upija vlagu.
2
Nastanak proizvoda za učvršćivanje muskulature
Cijeli asortiman tekstila osmišljen je da pruži idealnu ravnotežu između udobnosti i prozračnosti. U Domyosu timski izrađujemo proizvode kako bi treninzi bodybuildinga ili mišićnog jačanja bili trenuci ugode. Tako možete zaboraviti na svoju odjeću i koncentrirati se na vježbe. Naši modeli testirani su prilikom korištenja te ih redovito unaprjeđujemo zahvaljujući povratnim informacijama naših klijenata.
3
Zašto se baviti bodybuildingom?
Bodybuilding je sport čiji je cilj mišićni razvoj. Zdravim i redovitim vježbanjem bodybuilding omogućuje toniranje tijela i mogu ga prakticirati svi, bez obzira na razinu. Velika prednost ovog sporta je to što se može odvijati bilo gdje, u dvorani, kod kuće ili čak vani, ovisno o izabranom treningu.
Karakteristike
Bojecrna

Veličineod S do XXXL
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
63 % pamuk, 34 % poliester, 3 % elastin.

Uputstva o održavanju
Sva pamučna i sintetička odjeća pere se na 30, odnosno najviše 40°C. Može se sušiti u sušilici. Glačati na srednjoj temperaturi. Perite odvojeno svijetle i tamne boje. Prirodno sušenje dobro je za okoliš, štednju energije i životni vijek proizvoda.