Muška crna majica DRY SKIN, V-izreza, za bildanje

8182432

DOMYOS

Namjena za: fitness (jačanje i učvršćivanje mišića, bodybuilding).
Tehnologija DRY SKIN PAMUK = Tehnički pamuk koji se suši 50 % brže nego klasični pamuk za vrijeme vaših treninga!!
Vodič za veličine

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Što je Dry Skin Cotton?
Ova inovativna tehnologija stvara 2 sloja tkanine. Prvi sloj propušta vlagu prema van i sprječava kontakt vlage s kožom, a drugi pamučni sloj upija vlagu.
2
Nastanak proizvoda za učvršćivanje muskulature
Cijeli asortiman tekstila osmišljen je da pruži idealnu ravnotežu između udobnosti i prozračnosti. U Domyosu timski izrađujemo proizvode kako bi treninzi bodybuildinga ili mišićnog jačanja bili trenuci ugode. Tako možete zaboraviti na svoju odjeću i koncentrirati se na vježbe. Naši modeli testirani su prilikom korištenja te ih redovito unaprjeđujemo zahvaljujući povratnim informacijama naših klijenata.
3
Zašto se baviti bodybuildingom?
Bodybuilding je sport čiji je cilj mišićni razvoj. Zdravim i redovitim vježbanjem bodybuilding omogućuje toniranje tijela i mogu ga prakticirati svi, bez obzira na razinu. Velika prednost ovog sporta je to što se može odvijati bilo gdje, u dvorani, kod kuće ili čak vani, ovisno o izabranom treningu.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 63.0% Pamuk, Glavna tkanina : 34.0% Poliester, Glavna tkanina : 3.0% Elastin

Proizvod je testiran
Ova majica s V-izrezom podvrgnuta je testiranjima pranja i sušenja kako bi se provjerila postojanost oblika i boje. Navedeni testovi provode se redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete.

Uputstva o održavanju
Sva pamučna i sintetička odjeća pere se na 30, odnosno najviše 40°C. Može se sušiti u sušilici. Glačati na srednjoj temperaturi. Perite odvojeno svijetle i tamne boje. Prirodno sušenje dobro je za okoliš, štednju energije i životni vijek proizvoda.
    Pokaži rezultate za