NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8649561
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MUŠKI OSNOVNI SLOJ ZA CESTOVNI BICIKLIZAM PO HLADNOM VREMENU

Biciklistička podmajica crna

VAN RYSEL
4.9/5
4.9/5

Boja : CRNA

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Ova je podmajica je osmišljena za vožnju zimi. Štiti od hladnoće tijekom vožnji cestovnim ili brdskim biciklom. Bez obzira na to vozite li u hladno jesensko ili zimsko jutro, u ovoj podmajici osjećat ćete se udobno uz izvrsno odvođenje znoja.

Prednosti proizvoda

Prozračnost Materijal učinkovito odvodi znoj za dobru toplinsku udobnost.
Anatomski dizajn Materijal se prilagođava tijelu jer je vrlo rastezljiv. Kroj Slim.
Toplina Toplinska barijera sprečava osjećaj hladnoće na biciklu.

Tehničke informacije

Podmajica TRAINING

Podmajica TRAINING osmišljena je u skladu s vašim potrebama tijekom zimskih vožnji. Zimska vožnja podrazumijeva ozbiljno vježbanje, stoga smo osmislili podmajicu TRAINING. Uz odgovarajuću toplinsku zaštitu, možete ostati na toplom tijekom vježbanja. Dobro propuštanje znoja omogućava suhoću tijekom brzih vožnji u obrani naslova!

Upute za upotrebu

Nezgodno je davati savjete o odjeći tijekom zimskih vožnji jer sve ovisi o vašoj osjetljivosti na hladnoću. Ipak, dva se savjeta primjenjuju za svakoga:
- ne nosite previše slojeva jer se nećete zagrijati i bit će vam neudobno.
- prilikom cestovnog ili brdskog biciklizma, trebate na početku osjećati hladnoću. Kad se zagrijete nakon nekoliko minuta, bit će vam udobnije tijekom dugih vožnji.

Savršena kombinacija

Većini ljudi podmajica odgovara tijekom vožnje. Štiti od hladnoće tijekom vježbanja i propušta znoj. Ako vam je prehladno, obucite majicu dugih rukava, ali to će spriječiti propuštanje znoja. Umjesto toga, isprobajte različite debljine jakni, čak i ako nosite dvije.

Asortimani Osnovni, Vježbanje i Utrkivanje

Naći ćete 3 razine unutar našeg asortimana Van Rysel.
Osnovna: najtopliji proizvodi za napor slabijeg intenziteta kad vam nije potrebno propuštanje znoja ili regulacija temperature.
Vježbanje: savršen omjer topline i propuštanja znoja. Utrkivanje: savršen omjer topline i prozračnosti .Cilj je ograničiti znojenje.

Ispitivanja proizvoda

Naš tim dizajnera proizvoda smješten u B'TWIN VILLAGEU u LILLEU, Francuska, stalno nastoji poboljšati udobnost. Posvećeni smo razvijanju proizvoda koji odgovaraju potrebama naših korisnika.
Zatim ih ispitujemo na terenu jer smo uvjereni da jedino simulacija stvarne situacije, kakvu ćete i sami doživjeti na biciklu, omogućuje stalni napredak proizvoda

Savjeti o održavanju

Perite u perilici na 30 °C. Program za sintetiku. Proizvod preokrenite prije pranja. Stavite malo deterdženta. Ne upotrebljavajte omekšivač. Sušite na vješalici na toplom i prozračnom mjestu. Ne sušite u sušilici.Ne čistite u kemijskoj čistionici. Ne koristite izbjeljivač. Ne sušite na radijatoru.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
67% Poliester, 30% Poliamid, 3% Elastan
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje

Naše obaveze

Jamstvo: 1 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima