NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8590145
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
KUPAĆI KOSTIMI I DODACI ZA BEBE

Šilterica za plivanje s UV zaštitom za malu djecu plava

NABAIJI
3.8/5
3.8/5

Boja : Tirkiznoplava

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Osmišljena za zaštitu male djece od sunca tijekom aktivnosti povezanih s vodom. Štiti od UV zraka čak i kad je mokra. Šilterica s UV zaštitom štiti malu djecu i u vodi. Štiti i vrat i uši. Za kupanje i učenje vodenih sportova u potpunoj sigurnosti.

Prednosti proizvoda

Zaštita od sunca Materijal UPF50+. Štiti od UV zraka čak i mokar. Zaustavlja barem 95% UV zraka.
Brzo sušenje Sintetička tkanina koja se brzo suši.

Tehničke informacije

ZAŠTITA ZA MALU DJECU

Koža male djece vrlo je osjetljiva na sunce jer dječji obrambeni sustav postaje učinkovit tek nakon 3. godine. Stoga su posljedice izlaganja suncu dva do tri puta jače kod male djece nego kod odraslih. Zato im je potrebna odgovarajuća zaštita.

ŠTO ZNAČI UPF 50+?

UPF je globalno standardiziran indeks zaštite od sunca (Ultra Violet Protection Factor - faktor zaštite od UV zračenja).
Njime se definira stupanj zaštite materijala, tj. postotak odbijanja UV zraka.
Kako bi zadovoljio normu, materijal mora odbijati barem 95% UV zraka. UPF 50+ znači da materijal zadržava barem 95% UVA i 98% UVB zraka.

ZAŠTITA OD SUNCA?

Kod zaštite od sunca, potrebno je uzeti u obzir i pojave kao što su odsjaj (na vodi, pijesku, ...), toplina, doba dana, itd. Nošenje ove kape ne znači da možete izostaviti ostale mjere zaštite od sunca: nošenje sunčanih naočala, nošenje majice ili odijela, redovito nanošenje kreme za zaštitu od sunca, redovito unošenje tekućine, itd.

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Poliamid
Podstava
100% Poliester
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Zabranjeno kemijsko čišćenje. Prati odvojeno. Ne stavljati omekšivač. Sušiti položeno.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Zaštićeni su samo dijelovi tijela pokriveni kapom s UV zaštitom.

Naše obaveze

Sve materijale za zaštitu od sunca ispitali su u našem laboratoriju naši inženjeri. U skladu su s važećom normom: EN 13758-2. Provodimo ispitivanja na sve korištene materijale prije pokretanja proizvodnje. Imamo također u svojim laboratorijima vlastitu opremu za mjerenje kojom dopunjujemo ispitivanja koja su proveli neovisni laboratoriji. Proizvodi su laboratorijski ispitani mokri, suhi te pri korištenju u stvarnim uvjetima (rastezani su kao pri korištenju).
Testirajte proizvod Kapu s UV zaštitom razvili su i ispitali naši dizajnerski timovi u Hendayeu. (Francuska). Materijali upotrijebljeni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi bila zajamčena najbolja kvaliteta i trajnost.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima