TRENUTNO IMAMO POTEŠKOĆE SA OBRADOM BANKOVNIH KARTICA, ZA ZAVRŠETAK KUPNJE MOLIMO ODABERITE PLAĆANJE PRI PREUZIMANJU ILI PLAĆANJE DAROVNOM KARTICOM
Referentni broj : 8405113
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MUŠKA OBUĆA ZA KARDIOFITNES

Tenisice za kardiofitnes 920 muške crne

DOMYOS
4.3/5
4.3/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš dizajnerski tim osmislio je ove tenisice za zaljubljenike u kružni trening velikog intenziteta! Pomaknite svoje granice. Iskustvo fitnesa koje ste čekali! Budite pokretljivi za 360° i osjetite potpunu fleksibilnost. Ojastučenje pomaže da se osjetite lakšima kod skokova i doskoka.

Prednosti proizvoda

Povrat energije Potplat apsorbira energiju i šalje je natrag za pravilno kretanje
Višesmjerna fleksibilnost Za okrete tijekom koreografija: utori na potplatu
Pristajanje Bočna tkanina podupire stopalo kako biste se mogli kretati u svim smjerovima.
Amortizacija Naša pjena upija udarce kako biste mogli neprestano ponavljati pokrete.
Udobnost Ove su tenisice visoke oko gležnja.Dokazana udobnost!
Otkrijte pojedinosti proizvoda
Otkrijte pojedinosti proizvoda
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

ZAŠTO NOSITI TENISICE ZA FITNESS?

Ispitivanja provedena u našem sportskom laboratoriju pokazala su da fitness i drugi sportovi sadrže potpuno različite pokrete. Pokrete kao što su uvrtanja, skokovi, čučnjevi, iskoraci itd. Naše tenisice osmišljene su kako bi vam pomogle izvesti te pokrete bez opasnosti od ozljede. Nošenje odgovarajućih tenisica smanjuje rizik od ozljeda za 20% u odnosu na osobe koje nose tenisice za trčanje.

RAZLIKA U VISINI: razlika u visini prednjeg i stražnjeg dijela stopala

Sve naše tenisice za fitness imaju razliku u visini od 4 mm. Zahvaljujući tom nagibu potplata od 4 mm osjećaj je bliži prirodnom položaju (bosa = bez nagiba potplata). Važno je imati na umu da će, ako ste navikli na obuću s prevelikim nagibom potplata, kao što su to cipele visokih potpetica, biti potrebno neko vrijeme da se naviknete na tenisice.

VIŠESMJERNA FLEKSIBILNOST

Zašto je to važno?
Ispitivanja su pokazala da je za fitness potrebno 1,7 puta više fleksije i ekstenzije nego za trčanje. Kretanje gležnja također varira ovisno o vrsti fitnessa ili trčanja. Ova su ispitivanja pokazala da tenisice za fitness moraju biti u stanju skretati na drugačiji način nego tenisice za trčanje. Stoga dizajniramo tenisice za kretanje u više smjerova.

POTPORA S PREDNJE STRANE STOPALA

Zašto je to važno? Potpora s prednje strane stopala, glavnog oslonca u fitnessu, pomaže kod održavanja ravnoteže kad dodirujete tlo radi promjene smjera.

AMORTIZACIJA PREDNJEG DIJELA STOPALA

Zašto je to važno?
Glavna dodirna točka stopala s podlogom kod fitnessa je na njegovom prednjem dijelu, dok je kod trčanja na peti.
Stoga dizajniramo tenisice s optimalnom amortizacijom za zaštitu tijela od opetovanih udaraca uz stabilizaciju potpore za bolje povezivanje pokreta.

Kako to možemo dokazati? Testiranje proizvoda

U našim laboratorijima naši istraživači proučavaju pokrete zahvaljujući mjernim instrumentima koji precizno mjere reakcije ljudskog tijela. No, kako ništa ne može nadomjestiti iskustvo terena, testove također izvodimo u različitim dvoranama za fitness gdje ćete ih i vi koristiti.
Navedena testiranja omogućuju nam stvaranje tehničkih i pristupačnih proizvoda sa samo jednim ciljem, a to je da vi uživate u sportu u najboljim uvjetima.

Trodijelni potplat

Vanjski potplat od gume za bolje prianjanje, pjenasti međupotplat KalensoleⓇ EVA za amortizaciju, uložak s kombinacijom termoplastičnog elastomera PebaxⓇ i sloja poliuretana za propulziju sve što je potrebno tenisici za izdržljivost.
"

Bonus je da nema tragova na podu.

Potplat je posebno dizajniran kako ne bi ostavljao tragove na tlu.

Može li se trčati po traci za trčanje u ovim tenisicama?

Naše su tenisice posebno osmišljene za aktivnosti kardio fitnessa. Prikladne su i za ograničeno trčanje po traci.Ako se želite zagrijati/opustiti prije ili poslije treninga na traci za trčanje su tenisice ono što vam treba.
Međutim, ako planirate samo trčati na traci ili na otvorenom, odaberite tenisice dizajnirane za trčanje kako biste izbjegli ozljedu.

Jesu li tenisice za fitness isključivo namijenjene upotrebi u zatvorenom?

Kardio fitness se uglavnom izvodi u teretanama i/ili kod kuće. Naše su tenisice osmišljene za uporabu u zatvorenom prostoru.
Guma je posebno prilagođena za upotrebu u zatvorenom jer je mekša. Nošenje ovih tenisica vani na šljunku istrošit će ih prijevremeno. Prianjanje potplata testirano je na podu teretana i zatvorenih prostora i osmišljeno je za dobro trenje za takve tipove upotrebe.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Gornjište od
50% Poliuretan, 50% Poliester
Vanjski potplat od
80% Sintetička guma, 20% Etilen vinil acetat
Podstava od
100% Poliester
Upute o brizi Prati ručno. Zabranjeno sušenje u sušilici.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima