NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8555450
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
STEZNICI ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

TRAKA ZA LIJEVI/DESNI LAKAT ZA ŽENE/MUŠKARCE CRNA

TARMAK
3.5/5
3.5/5
Decathlon
Osmišljena za ponovno bavljenje sportom nakon ozljede teniski lakat (tendinitis lakta). Ovaj remen čvrsto podupire lakat tijekom treninga bez smetnji. Igrajte na bilo kojem terenu bez boli.

Prednosti proizvoda

Potpora zglobova Silikonski umetak koji pruža potporu tetivi lakta.
Stabilnost Silikon koji ne klizi na površini proizvoda.

Tehničke informacije

Zašto nositi ovaj steznik?

Nošenje ove trake preporučuje se ako patite od epikondilitisa (teniskog lakta) ili medijalnog epikondilitisa (golferski lakat) kako bi vam pomogla da se vratite bavljenju sportom (košarka, nogomet, rukomet, tenis, badminton, trčanje, trail trčanje, gimnastika, džudo). Lako se stavlja i steže, izrađena je od mekane tkanine i oblika dizajniranog kako bi bila udobna.

Što je epikondilitis (teniski lakat) i medijalni epikondilitis (golferski lakat)?

Dvije vrste tendinitisa događaju se kada dođe do upale tetiva u laktu. Kod teniskog lakta dolazi do upale tetive na vanjskoj strani ruke, a kod golferskog lakta tetive na unutarnjoj strani ruke. Osobe koje se bave sportom mogu oboljeti od tendinitisa (košarka, rukomet, ragbi), ali je najučestaliji u ljudi koji se bave sportovima s reketom i golfom zato što imaju teške treninge i ozljede se pogoršavaju zbog istih pokreta s loptom.

Jeste li znali da svi TARMAK proizvodi prolaze terensko testiranje?

Dizajnerski tim proizvoda TARMAK nalazi se na Kipstadiumu u sjevernoj Francuskoj. Neprestano se trude poboljšati svoje proizvode kako bi najbolje zadovoljili potrebe igrača. Sve naše modele testiraju zahtjevni košarkaši u stvarnim uvjetima tijekom nekoliko tjedana, a razvijaju se slijedom vaših povratnih informacija.

Potražite savjete za trening i odabir odgovarajuće opreme!

Tarmak je namijenjen svima koji igraju košarku, od početnika do redovitih igrača. Potražite naše savjete za treniranje, nabavu opreme i pripreme:
https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Sintetička guma
Pjena
100% Pjenasti poliuretan
Vanjska tkanina
100% Poliamid
Unutarnja tkanina
88% Poliester, 12% Elastan
Savjeti o zalihama Spremati na suho, čisto, tamno mjesto.
Ljepljive dijelove stavite na elastičnu traku da biste tkanje zaštitili od prijevremenog habanja.
Ograničena uporaba: Proizvod je medicinski pribor. Pročitajte upute.
Pravna obavijest Ovaj je regulirani zdravstveni proizvod u skladu s propisima i ima oznaku CE. Preporučujemo da se pridržavate savjeta liječnika, ljekarnika ili drugog kvalificiranog medicinskog stručnjaka. Pažljivo pročitajte upute u priručniku.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj proizvod podvrgnut je laboratorijskim testovima (pranje, postojanost boja, trošenje) kako bi bila zajamčeno održavanje naših standarda kvalitete.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima