Referentni broj : 8513485
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
VREĆE ZA SPAVANJE ZA BAZNI KAMP NA PLANINARENJU

Vreća za spavanje Arpenaz 20°

QUECHUA
4.5/5
4.5/5

Boja : Intenzivna petrolej plava / SIVA

Decathlon
Naši dizajneri osmislili su ovu vreću za udobno spavanje na kampiranju na temperaturama oko 20 °C. 20°C. Naš cilj? Ponuditi vam vreću za spavanje s patentnim zatvaračem cijelom duljinom radi jednostavnog otvaranja. Može se pretvoriti u poplun. 5 godina jamstva!

Prednosti proizvoda

Optimalna temperatura Što je oznaka granice temperature ugode 20 °C | Granična temperatura: 15 °C.
Udobnost spavanja Veličine:190 x 72 cm | Patentni zatvarač cijelom duljinom
Jednostavno prenošenje Težina: 755 g | Zapremnina: 9 l | Torba za nošenje
Kompatibilnost Ova se vreća za spavanje ne može spojiti s drugom
Jednostavno održavanje Jednostavno se pere u perilici, slijedite savjete o održavanju
Ekodizajn Podstava obojena tehnikom "dope-dye" | Smanjuje učinak na okoliš

Tehničke informacije

Uporabna temperatura i težina

Prikazujemo temperature ugode na svim vrećama za spavanje koje je ispitao neovisni laboratorij (AITEX) u skladu s normom ISO 23537-1 od 21. 1. 2017. Temperatura ugode donja je granica udobnosti pri kojoj se korisnik, u opuštenu položaju, nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za standardnu ženu i pri normalnim uvjetima korištenja). Odaberite vreću za spavanje u skladu s njom.

Što je granica temperature ugode?

granična temperatura pri kojoj se korisnik vreće za spavanje globalno nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za standardnog muškarca i u normalnim uvjetima korištenja).

Evo što je potrebno znati o temperaturi

Vreća za spavanje ne proizvodi toplinu već čuva toplinu koju je proizvelo tijelo. Ako ste umorni, ohlađeni i ulazite u ledenu i vlažnu vreću za spavanje, bit će vam vjerojatno hladno, neovisno o kvalitetama vreće! Te temperature ovise o otpornosti pojedine osobe na hladnoću (korpulentnost, umor…), njenoj opremi (izolirajuća prostirka…), odjeći (bez odjeće, u donjem rublju…) i klimatskim uvjetima (vlaga, vjetar…).

Savjeti prije upotrebe vreće

Odjenite se jednostavno (dovoljan je 1 sloj odjeće). Zagrijte svoje ekstremitete: kapa, rukavice, čarape, ulošci za grijanje, trljanje, itd. Bočica napunjena vrućom vodom vode može služiti kao termofor (ako nema rizika od slučajnog otvaranja!). Stežite mišiće (70% energije se pretvara u toplinu), ali bez pokreta koji bi prouzročili hlađenje. Kako biste izbjegli prečesto pranje vreće za spavanje, savjetujemo upotrebu plahte.

Sastav

Vanjska i unutarnja tkanina: 100% poliester | Punjenje: 100% poliesterska vata 100 g/m².

Eko dizajn

Radi smanjenja učinka ovog proizvoda na okoliš odabrali smo podstavu obojenu tehnikom "dope-dye" u dvije nijanse te isto takav konac. Vlakna su obojena tehnikom Dope Dye kako bi se izbjegla uporaba kupki. Bojimo svako drugo vlakno pigmentacijom. U nastavku su rezultati usporedbe s klasičnim podstavama:
- 65,8% manje emisije sitnih čestica (PM 2,5)
- 65,6% manje eutrofikacije svježe vode
- 76,7% manje eutrofikacije vode

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinak proizvoda na okoliš procjenjuje se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka od A do E kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice, hlače, ruksaci itd.). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Punjenje
100% Poliester
Podstava
100% Poliester
Glavna tkanina
100% Poliester
Torba za prtljagu
100% Poliester
Upute o brizi Prati sa zatvorenim patentnim zatvaračem. Sušiti položeno.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Strojno sušenje - niska temperatura
Strojno sušenje - niska temperatura
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Jednostavno spremite vašu vreću za spavanje tako da je obuhvatite lastikom. Radi očuvanja svojstva napuhavanja koje jamči toplinski učinak, izvucite je iz navlake i spremite na suho mjesto.
Ograničena uporaba: Ne može se spajati s drugim vrećama!

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ova vreća za spavanje ima petogodišnje jamstvo od dana kupnje otisnutoga na računu.Proizvod pokriven jamstvom bit će besplatno popravljen ili zamijenjen. Jamstvo pokriva nedostatke vreće osim onih koji su posljedica trošenja i onih koji su posljedica neispravnog korištenja. Za valjanost ovog posebnog petogodišnjeg jamstva potrebno je priložiti proizvod i račun.
Jamstvo: 5 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima