TRENUTNO IMAMO POTEŠKOĆE SA OBRADOM BANKOVNIH KARTICA, ZA ZAVRŠETAK KUPNJE MOLIMO ODABERITE PLAĆANJE PRI PREUZIMANJU ILI PLAĆANJE DAROVNOM KARTICOM
Referentni broj : 8340557
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽICE ZA TENIS

ŽICA ZA TENISKI REKET RPM BLAST JEDNOSTRUKA CRNA 1,25 MM X 200 M

BABOLAT
Decathlon
iskusne igrače kojima pucaju žice u manje od 10 sati igre i koji traže dobar spin i izdržljivost. Jednostruka žica Babolat RPM Blast 1,25 mm pruža odličnu kontrolu i spin zahvaljujući osmerokutnom presjeku.

Prednosti proizvoda

Izdržljivost Izrađeno od poliestera visoke izdržljivosti.
Spin Vrlo dobar spin zahvaljujući peterokutnoj strukturi.
Snaga Kopoliester čini žicu vrlo snažnom.

Tehničke informacije

Koja je napetost najbolja?

Umjerena napetost (18 kg do 23 kg) pruža više udobnosti, spina i snage. S druge strane, pruža manje kontrole i preciznosti.
Visoka napetost (>23 kg) pruža više kontrole i preciznosti. Međutim, može uzrokovati upalu tetiva (tendinitis). Također, imat ćete slabiji spin i snagu.

Žice s jednostrukom niti

Za žice s jednostrukom niti Decathlon preporučuje napetost između 19 kg i 22 kg. Nikako ne preporučujemo žice s jednostrukom niti za djecu mlađu od 15 godina jer one mogu uzrokovati ozljede. Ove žice najbolje su za igrače kojima pucaju žice u manje od 10 sati igre jer brzo gube svoju napetost.

Žice s višestrukom niti

Za žice s višestrukom niti, Decathlon preporučuje najveću napetost od 25 kg. Ove žice preporučuju se osobama koje su sklone tendinitisu, mladim igračima i osobama kojima žice ne pucaju često. Žice s višestrukom niti vrlo dobro zadržavaju svoju napetost.

Kad je potrebno mijenjati žice?

Učinkovitost vašeg reketa ovisi 50 % o okviru, a 50 % o žicama! Pažljivo odaberite odgovarajuće žice.
Za igrače kojima često pucaju žice: promijenite ih čim puknu.
Za osobe kojima žice pucaju rijetko ili nikad, Decathlon preporučuje da ih mijenjaju onoliko puta godišnje koliko puta tjedno igraju. Na primjer. ako igrate jednom tjedno, mijenjajte žice jednom godišnje. ako igrate triput tjedno, mijenjajte žice triput godišnje.

Decathlonovi savjeti

Žice koje su istrošene nema potrebe napinjati jer je njihova učinkovitost izgubljena. Manje napete žice omogućuju opušteniju igru; ako ne forsirate, imat ćete više snage. Tijekom vremena žice se mogu istrošiti bez da puknu. Gube svoju elastičnost i početna svojstva. Debljina (ili promjer) također utječu na igru. Što je manji promjer, to ćete imati više snage i bolji spin. Što je veći promjer, to je žica izdržljivija, ali su ozljede vjerojatnije.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Savjeti o zalihama Izbjegavajte veće promjene u temperaturi. Ne ostavljajte reket u prtljažniku vozila: temperatura može drastično porasti i spustiti se!
Ograničena uporaba: Jednostruke žice nisu prikladne za igrače mlađe od 15 godina!

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima