Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8496475
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA TIMSKE SPORTOVE

Čunjevi za trening Essential 15 cm 6 komada narančasti

KIPSTA
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Naši dizajneri osmislili su ove čunjeve za klupske ili individualne treninge i njihovu učinkovitost. Usavršite svoje vještine! Oblikom strelice, ovi otporni i stabilni čunjevi pokazuju smjer kretanja na terenu.

Prednosti proizvoda

Čvrstoća Mekani materijal čini ih otpornima na gaženje.
Stabilnost Urezi na podnožju za bolje prianjanje na travi ili umjetnim terenima.
Jednostavno učenje Oblik strelice prikazuje smjer kretanja.
Vidljivost Fluorescentna boja za bolju vidljivost na terenu.
Jednostavno korištenje Uštedite vrijeme i prostor: čunjevi se slažu jedan na drugi.
Ekodizajn Optimizirana upotreba materijala: smanjenje CO2 otiska za 14%

Tehničke informacije

Asortiman Essential i čunjevi

Promatrajući igranje na terenu i kroz razgovore s trenerima mogli smo primijetiti razne potrebe kod postavljanja vježbi: označavanju terena, područja za izbjegavanje itd. Stoga smo osmislili asortiman Essential. Povoljni proizvodi s glavnom zadaćom (označavanje terena, izrada meta itd.) osiguravanja zabavnog i učinkovitog treninga za sve dobne skupine. Ovi čunjevi veličine 15 cm prvi su proizvod u tom asortimanu. Slijedite svoju priču!

Naš dizajnerski tim objašnjava namjenu asortimana Essential

Prilikom redizajniranja čunjeva od 15 cm, cilj nam je bio izraditi jedinstven i privlačan proizvod. Htjeli smo da proizvod pokazuje smjer: razlika između matiranog i sjajnog plastičnog dijela pokazuje smjer. Ta se tema ponavlja kroz čitav asortiman Essential. I naravno, bilo je važno da ovi dodaci budu sigurni i vidljivi."

Odgovarajući dizajn i veličina za intuitivniji trening

Možete ih upotrijebiti za označavanje smjera, područja i raznih vježbi ovisno o dobnoj skupini David, voditelj ispitivanja proizvoda za Kipstu i trener, objašnjava:
Za djecu, ovi se čunjevi mogu upotrebljavati kao prepreke ili slalom. Za odrasle mogu poslužiti za označavanje terena. Štoviše, oblik je intuitivan, manje objašnjavanja štedi vrijeme. Djeca stječu samopouzdanje i neovisnost kretanjem u pravom smjeru

Pouzdanost i otpornost ispitane na terenu

Jedinstven izgled i dizajn! Ali prije svega, željeli smo da vam ovi čunjevi što dulje pomažu pri treninzima. Naše proizvode ispitujemo na terenima Kipstadiuma u Tourcoingu te s igračima U9, U10 i U11 u Lensu (Francuska). Ta zahtjevna ispitivanja u stvarnim uvjetima igranja potvrdila su da čunjevi nisu samo pouzdani i otporni, nego i jedinstveni!

Odgovoran dizajn

Tijekom razvoja čunjeva glavna tema je bila smanjenje utjecaja na okoliš, jer nam je ekologija vrlo bitna. Dizajnerski tim optimizirao je potrošnju materijal i dobio najbolji omjer njegove količine i čvrstoće. Riješili smo se pakiranja tako da je naš trud smanjio emisije CO2 za 14%.

Čunjevi stabilni na travi i umjetnim terenima.

Kako bi bila zajamčena stabilnost čunjeva na travi ili sintetičkim terenima, naš je dizajnerski tim dodao praktičan detalj: podnožje svakog čunja ima male izreze za nazubljenost. vlati trave uhvate se u njih i pomažu osigurati čunj protiv padanja u stranu. Jednostavna i učinkovita!

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Struktura
100% Polietilen niske gustoće
Savjeti o zalihama Spremajte u prostoru zaklonjenom od vremenskih neprilika!

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima