Referentni broj : 8404879
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
UZDE I VOĐICE

Oglavina s francuskim prekonosnim remenom za ponije 580 od kože crna sa štrasom

FOUGANZA
Decathlon
Naš dizajnerski tim osmislio je ovu oglavinu od kože s anatomskim dizajnom. Udobnost i estetika! Tražite francuski prekonosni remen za konja? Ova oglavina ima ergonomski tjemeni remen i čeoni remen u obliku V za udobnost u kombinaciji s elegancijom.

Prednosti proizvoda

Anatomski dizajn Oblikovan tjemeni remen straga na ušima i čeoni remen u obliku V za udobnost.
Izdržljivost Čvrsta bivolja koža s podstavom od teleće kože za otpornu oglavinu.
Manje iritacija Ojačanja na glavnim mjestima pritiska: tjemenom i prekonosn. remenu i spojevima.

Tehničke informacije

Dizajn i stil

Spoj udobnosti, stila i tradicije koji odgovara potrebama konja. Asortiman oglavina 580 osmišljen je s elegantnim linijama i praktičnim detaljima. Oglavina je u potpunosti izrađena od kože kako bi se postigao elegantan izgled i istaknula glava konja. Oglavina 580 dostupna je u tri verzije: kožna verzija s vidljivim šavovima, kožna verzija sa sjajnim rubovima i verzija sa štrasom sa širokim prekonosnim remenom.

Anatomski dizajn:tjemeni i čeoni remen.

Donji dio tjemenog remena oblikovan je kako bi oslobodio vrlo osjetljivo područje stražnjeg dijela ušiju te tako pomogao pri opuštanju gubice konja. Isto tako smo čeoni remen dizajnirali s malim spojevima na donjem dijelu tjemenog remena kako bismo izbjegli pritisak na vrh čela i sljepoočnice.

Smanjene iritacije:

Dijelovi pod velikim pritiskom podstavljeni su mekom pjenastom ispunom za više udobnosti. Ova ispuna nalazi se na tjemenom remenu, posebno na vratu, čeonom i prekonosnom remenu.

Kombinacije vođica:

Oglavina je posebno razvijena s vođicama 580 s velikim čepićima. Vođice imaju iste detalje, završnu obradu i boju. Ako tražite manje čepiće i tanje i fleksibilnije vođice, preporučujemo vođice 900 koje su također kompatibilne s asortimanom oglavina 580.Prodaje se bez vođica.

Veličine:

Oglavina 580 dostupna je u tri veličine: za ponije (PS), minijaturne konje (CS) i konje uobičajene veličine (FS). PS - prikladno za velike (B) srednje (C) ili male (D) ponije. CS - prikladno za minijaturne konje i ponije (D). FS - prikladno za većinu konja. Zbog više mogućnosti podešavanja veličina je prikladna za široki raspon srednje velikih i velikih konja.

Namještanje:

Prekonosni remen ima klizne kopče za lakše podešavanje. Karabiner na remenu ispod vrata omogućuje privezivanje konja u sekundi.

Provjera pravilne postavljenosti oglavine

Nekoliko jednostavnih pokreta omogućuje provjeru namještenosti oglavine. Kako biste provjerili je li čeoni remen preuzak i vrši li pritisak na neko od osjetljivih područja, provucite prst ispod njega.Zatim možete provlačenjem prsta ispod tjemenog remena provjeriti vrši li tjemeni remen pritisak na uši. Pri nekoliko prvih korištenja provjerite znakove trenja oglavine o glavu konja.

Dobro namješten prekonosni remen:

Podešavanje prekonosnog remena jako utječe na stupanj opuštenosti konja. Najbolje je provući jedan prst između lica konja i prekonosnog remena te dva prsta između prekonosnog remena i obraza. U slučaju nedoumica u vezi s podešavanjem, potražite pomoć profesionalca. Prekonosni remen ne ovisi uvijek o potrebama konja. Prekonosni remen na oglavini 580 može se jednostavno ukloniti, a da ne ostanu prazne petlje.

Savjeti za održavanje:

Za dobro održavanje oglavine savjetujemo redovito pranje glicerinskim sapunom pomoću spužve namočene u mlaku vodu. Zatim možete premazati kožu pomoću obične ili specijalne krpice. Ako je koža gruba i suha, upotrijebite sredstvo za hidrataciju koje će ju nahraniti.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Goveđa koža
Podstava
100% Kravlja koža
Kopče
100% Nehrđajući čelik
Upute za pranje
Ne perite
Ne perite
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Držati obješeno na suhom mjestu umjerene temperature.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima