FORCLAZ
8785958
Organski obrok Dhal s rižom i lećom liofilizirani 110 g
8,49 € (63,97 kn)
s PDV-om
Dostupnost po trgovinama
Dostupnost po trgovinama
Naš tim osmislio je ovaj liofilizirani obrok za vegetarijansko jelo s indijskom aromom.
PREDNOSTI PROIZVODA
Energetska vrijednost
494 kcal (2080 kJ) na 110 g (370 g rehidrirano). 449 kcal (1891 kJ) na 100 gJednostavno korištenje
Vrijeme pripreme: 9 min (vruća voda).Baždareno pakiranje. Patent zatvarač
Jednostavno prenošenje
Vrećica se može ponovno zatvoriti. 18,5 x 17,5 x 6 cm. Težina 130 g.TEHNIČKE INFORMACIJE
Savjet za pripremu
Otvorite vrećicu i skupite dva kraja tako da se dodiruju. Napunite vrućom vodom do razine 7 (260 ml). Promiješajte priborom za jelo, zatvorite zatvarač i pričekajte 9 minuta prije ponovnog otvaranja vrećice. Ponovno promiješajte i kušajte.
Količina vode može se prilagoditi po želji. Vi ste chef!
Količina vode može se prilagoditi po želji. Vi ste chef!
Liofilizacija ili dehidracija?
Ove dvije tehnike konzerviranja izvlače vodu iz hrane toplim ili hladnim postupkom sušenja.
Liofilizacijom se uklanja voda sadržana u hrani na način da se iz krutog stanja (zamrznuto) pretvara u plinsko. Dehidracijom se hrana suši na visokoj temperaturi. Voda sadržana u hrani isparuju. Svi sastojci u ovom receptu osušeni su zamrzavanjem.
Liofilizacijom se uklanja voda sadržana u hrani na način da se iz krutog stanja (zamrznuto) pretvara u plinsko. Dehidracijom se hrana suši na visokoj temperaturi. Voda sadržana u hrani isparuju. Svi sastojci u ovom receptu osušeni su zamrzavanjem.
Prednosti obroka Dhal s rižom i lećom
Svi sastojci su proizvedeni na organski način. Vegetarijanski obrok. Ovaj obrok je proizveden u Poljskoj, a naš dobavljač koristi samo 100% prirodne sastojke bez dodataka ili konzervansa.
Dobro je znati
Rehidrira se za 9 minute.
Recept i količina prilagođeni fizičkim aktivnostima u prirodi.Pakirano u zaštićenoj atmosferi.Pojesti nakon otvaranja.
Recept i količina prilagođeni fizičkim aktivnostima u prirodi.Pakirano u zaštićenoj atmosferi.Pojesti nakon otvaranja.