Asics Gel Game 9: ekološki prihvatljivije ženske tenisice
✓ Gornjište PET reciklirani PU. ✓ Izdržljiva podstava. ✓ Reciklirana podstava jezika i podstava oboda.
Asicsova predanost održivosti 2030
Zbog štetnog utjecaja na okoliš kojeg ima proizvodnja tekstila od djevičanskog poliestera Asics je predan korištenju održivijih prirodnih alternativa do 2030. U tom smislu brend je već započeo s proizvodnjom obuće od tkanine izrađene od recikliranih PET boca kako bi smanjio emisije CO2. Osim toga, bojenje uložaka smanjuje ukupnu potrošnju vode (za približno 33%).
Tehnologija Twistruss™
Tehnologija TWISTRUSS osmišljena je za brže promjene smjera na terenu. Inovativni urezi TWISTRUSS™ poboljšavaju okrete bez dodatne težine. Ova tehnologija poboljšava fleksiju i torziju uz minimalni gubitak snage kod savijanja i okretanja stopala. Sprečava torziju zbog čvrstoće i vraća energiju za brže bočno kretanje.
Tehnologija GEL
Strateški postavljen gel na prednjoj i stražnjih strani stopala smanjuje udarce na petu za glađi iskorak. Gel na prednjem dijelu stopala smanjuje udarce prilikom kretanja naprijed. Glavne prednosti tehnologije: Udobnost, stabilnost i amortizacija.
Tehnologija Flex Groove
Tehnologija ugrađena u vanjski potplat radi poboljšanja fleksibilnosti prednjeg dijela stopala kako bi vaši koraci dobili veću stabilnost i prianjanje.
Uzorak vanjskog potplata: riblja kost
Zove se još i valoviti ili uzorak za zemljani teren. Možete ga prepoznati po valovitom dizajnu. Ovo je najpopularniji potplat među redovitim igračima padela zbog dobrog prianjanja i svojstva dobrog klizanja na terenu. Nevjerojatno je izdržljiv i savršen za igranje na zemljanom terenu.
Kako odabrati tenisice za padel
Tenisice za padel mogu jako utjecati na performanse. Pri odabiru uzmite u obzir sljedeće detalje: udobnost (duljina stopala i veličina obuće, materijali itd.); amortizaciju (tehnologije koje omogućuju amortizaciju, kao što je Asics Gel); stabilnost (vezice, materijal na gležnju koji će spriječiti sklizanje stopala); trakcija (čvrst potplat); Izdržljivost.