MREŽA ZA KOŠ 6 mm BIJELA.Otporna na loše vremenske uvjete.

8019129

TARMAK

Namjena za:
Ova mreža za košarku je otporna na loše vrijeme. Kompatibilna s obručima iz linije Tarmak. Prenosivi ili zidni obruči i ploče.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
ČvrstoćaIzdržljiva mreža od poliamida debljine 6 mm.
KompatibilnostKompatibilna s cijelom linijom obruča za košarku Tarmak.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Koju loptu odabrati?
Veličina lopte ovisi o uzrastu i spolu igrača. Lopta za bebe: veličina 1 do 3. Djevojčice i dječaci mlađi od 10 godina: veličina 5. Djevojčice starije od 10 godina, žene i dječaci od 10 do 12 godina: veličina 6. Dječaci iznad 12 godina/muškarci:veličina 7. Ako želite vrlo trajnu loptu, preporučujemo loptu s gumenom oblogom. Ako želite loptu koju ćete osjećati, odaberite onu s kožnatom ili sintetičkom oblogom.
2
Jeste li znali da se svi proizvodi TARMAK testiraju u laboratoriju i na terenu?
Naš se tim posvetio razvoju proizvoda u centru smještenom u sjevernoj Francuskoj.Neprekidno radi na poboljšanju ugode igrača. Svi naši proizvodi izrađeni su od materijala provjerene kvalitete (amortizacija, potpora, otpornost). Svaki model tjednima su u stvarnim situacijama ispitivali košarkaši. Ova redovita ispitivanja u kombinaciji s komentarima kupaca pomažu nam da stalno usavršavamo proizvode.
3
Tko dizajnira proizvode za košarku Tarmak?
Tarmak je tim košarkaša entuzijasta koji razvijaju proizvode za košarku. Čitav je asortiman osmišljen s namjerom da ispuni potrebe košarkaša, bez obzira na to radi li se o početniku ili srednje naprednom igraču, odrasloj osobi ili djetetu, povremenom ili redovitom igraču. Naš cilj je: pomoći vam da se zabavite tijekom utakmica i treninga.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavni dio : 100.0% Poliester
    Pokaži rezultate za