Referentni broj : 4981075
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
SPREMNICI ZA RONJENJE S BOCAMA

RONILAČKA BOCA 6 LIT 230 BARA

ROTH
Decathlon
Marka Roth osmislila je ovu laganu boca male zapremine! Čelična ronilačka boca SCUBA od 6 litara idealna za kratke zarone ili ronjenje u vrlo plitkoj vodi.Također idealna za djecu ronioce od osme godine.

Prednosti proizvoda

Zapremina Obujam: 6 litara.
Ventil certificiran za 230 bara.
Fleksibilnost Jedan izlaz s adapterom za promjenu na DIN ili INT

Tehničke informacije

Roth ronilačka boca

Boca se sastoji od čeličnog spremnika, ventila s dva izlaza, PVC stope, ručke za nošenje, zaštitne mreže,

Stopa i ručka

PVC stopa je oblikovana da odgovara promjeru boce i omogućuje da ostane u uspravnom položaju.Na dnu se nalazi otvor koji omogućuje istjecanje i lakše uklanjanje ostatka vode.Ručka za nošenje izrađena je od dva dijela, što omogućuje njeno stavljanje i skidanje bez odvijanja ventila.

Održavanje

Zabranjeno je obavljati popravke varenjem, zakivanjem ili bušenjem spremnika, ili bilo kakvim postupcima koji podrazumijevaju uklanjanje materijala ili znatan porast temperature spremnika (najviše 300 °C).

Rutinsko održavanje

Preporučujemo ispiranje spremnika svježom vodom nakon svakog zarona, ne zaboravljajući dno: na PVC stopi se nalazi otvor za ovu svrhu. Na taj način se ispire morska voda, uklanja pijesak i sprečava struganje boje i prijevremeno hrđanje.
Odmah popravite dijelove sa kojih se skinula boja uslijed struganja.

Periodično održavanje

Ovu bocu je potrebno redovito provjeravati u skladu sa zakonima na snazi u zemlji u kojoj se koristi. Ove provjere moraju obavljati osposobljene organizacije ili osobe.Propisom od 15. ožujka 2000 u Francuskoj je obavezna godišnja provjera te ponovna kvalifikacija nakon 5 do 2 godine.

Spremanje

Prije produljenoga spremanja preporučuje se obaviti navedene radnje za održavanje, kao i ispiranje svježom vodom i potpuno sušenje unutrašnjosti spremnika.Pored toga, strogo se preporučuje spremati spremnik u uspravnu položaju, na čisto i suho mjesto umjerene temperature, održavati niski rezidualni tlak unutar spremnika kako bi se uklonila prašina ili kondenzacija koja je mogla ući kroz otvor ventila.

PREPORUKE 1/2

Nikad ne napuhavajte torbu za podizanje opremom za ventil (bez regulatora).
Nikad ne ostavljajte prazan spremnik s otvorenim ventilom.Nikad ne ostavljajte spremnik izložen prskanju i valovima ili u vodi na dnu plovila.

PREPORUKE 2/2

Ostavite rezidualni tlak zraka u spremniku radi otjecanja vode koja je ušla kroz otvor ventila. Ako se spremnik potpuno ispraznio tijekom ronjenja, ostavite regulator na mjestu dok ga ne stavite u zaklon.Nikad ne praznite spremnike prebrzo kako biste spriječili da se oprema za ventil orosi i u unutrašnjosti spremnika nastane kondenzacija.

Dimenzije boce

Visina: 51,5 cm.Promjer: 14 cm.

Težina

7,1 kg

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Struktura
100.00% Čelik
Savjeti o zalihama Spremajte bocu u uspravnu položaju s minimalnim unutarnjim tlakom (1 bar) na suho mjesto u zaklonu od izravne sunčeve svjetlosti.
Ograničena uporaba: Boce je potrebno ponovno testirati svake dvije godine.
upute Ako želite više informacija o proizvodu, pročitajte upute

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima

sigurnosna oprema