Referentni broj : 8640619
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
REKVIZITI ZA BABY GYM

Sklopiva prostirka Eskudo 500 JR

DOMYOS
5/5
5/5
Decathlon
Sklopiva poticajna prostirka za bebe.Udoban prošiveni dvostrani materijal usklađen s unutarnjim uređenjem vašeg doma. Dimenzije: 1,47 m x 1,75 m x 1 cm debljine Sklopiva poticajna prostirka. Na unutarnjoj strani nalaze se uzorci za poticanje vašeg djeteta. Vanjska strana je usklađena s dnevnim sobama koje služe za igru. Proizvod je odobrio fizioterapeut.

Prednosti proizvoda

Pomaže psihomotoričkom razvoju Ova prostirka je čvrsta i kruta za pomoć u razvoju djeteta.
Kompaktnost Sklopljena prostirka: širina 35 cm duljina 73,5 cm i debljina 9,5 cm
Prianjanje Prostirka se ne kliže po podu.
Lakoća Težina prostirke:
1,2 kg
Jednostavno korištenje Jednostavno stvorite udoban i siguran prostor za igru za svoje dijete.
Jednostavno održavanje Vodootporan materijal, jednostavno se čisti vodom i sapunom.

Tehničke informacije

Kako ova prostirka potiče psihomotorički razvoj vašeg djeteta?

Omogućuje djeci dovoljno osjetne redundancije da poboljšaju svoju propriocepciju. Propriocepcija je potrebna za svladavanje ključnih točaka u psihomotoričkom razvoju. Ova prostirka omogućuje im sigurno izvođenje ovih pokreta. Na taj način, ova poticajna prostirka pomaže kod psihomotoričkog razvoja vašeg djeteta. Ovaj je proizvod odobrio fizioterapeut.

Glavne gaze dinamičnom razvoja ravnoteže

Djeca mlađa od četiri godine moraju naučiti kako kontrolirati svoje tijelo i kretati se u bilo kojem smjeru polako se gegajući na dvije noge.
Sa četiri godine, dijete može hodati, stavljajući jednu nogu ispred druge, na stazi širine najmanje pola metra. Sa šest godina, dijete može hodati s jednom nogom ispred druge, punim stopalom od pete do prstiju, na stazi širine njihova stopala.

Psihomotorički razvoj:

Dječje psihomotoričke vještine ovise o kombinaciji genetike, motoričkih vještina i mentalnih sposobnosti.Proizvod može utjecati na razvoj dječje psihomotorike ako podupire njihove motoričke vještine.
Nekoliko je aspekata motoričkih vještina: karta tijela, dinamička koordinacija, ravnoteža, koordinacija oka i ruke, fine motoričke vještine i svjesnost o vremenu i prostoru.

Mapiranje tijela

Mapiranje tijela odnosi se na djetetovu percepciju svojeg tijela što mu omogućuje svladavanje pokreta i razvoj samosvijesti. Razvoja se na temelju podražaja i radnji ("tijelo koje osjeća, kreće se"), prije nego što se predstavlja i opisuje ("tjelesno predstavljanje", crtež osobe). Što se dijete više kreće, više uči poboljšavati svoje mapiranje tijela i bolje je u pokretu.

Koordinacija oko-ruka

Koordinacija oko-ruka uključuje radnje koje pomažu kod usmjeravanja cijelo ili dijela tijela. Djeca razvijaju ovu vještinu zacrtavanjem putanje, a zatim korištenjem svojih ruku i stopala za ciljanje velikih predmeta na velikim metama. Predmeti i mete se zatim sve više smanjuju dok ne postignu odličnu izolaciju prstiju: sviranje klavira, nizanje perlica, pisanje.

Svijest o prostoru i vremenu

Svijest o prostoru i vremenu uključuje sve što ima veze s djetetovom percepcijom sebe u vremenu
(prije/nakon, ritmička aktivnost, dan/noć, sezone itd.) i prostoru (ispred/iza, na/ispod,
desno/lijevo itd.).

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Pjena
100% Pjenasti polietilen
Sloj
100% Polietilen
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Zabranjeno kemijsko čišćenje.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima