Otkrijte moć Decathlon aplikacije

S Decathlon Shopping aplikacijom sve je nadohvat ruke u par klikova. Bez obzira tražiš li najnovije ponude, želiš prilagođene informacije o proizvodima ili želiš pratiti svoje narudžbe, sve je jednostavno dostupno na jednom mjestu.
Skenirajte QR kod i preuzmite besplatnu aplikaciju!

 
Pogodnosti aplikacije


Kupnja brža nego ikad prije

Zahvaljujući aplikacijama, u nekoliko koraka možete naručiti svoje sportske proizvode iz snova. Naručite uz besplatnu dostavu u trgovini ili rezervirajte proizvod u trgovini i preuzmite ga za 1 sat.


Popis omiljenih proizvoda

Dodajte proizvode na svoj popis omiljenih kako biste izradili popis za kupnju na koji se možete vratiti u bilo kojem trenutku.


Pristup vašim korisničkim podacima

Brzi pristup vašoj povijesti kupovine, Decathlon kartici, darovnim karticama na jednom mjestu! Pokažite svoju korisničku karticu na blagajni i ne brinite više o čuvanju papirnatih računa.
 

Program vjernosti

S vašim Decathlon računom sada možete prikupljati bodove i osvojiti kupone za sve buduće kupovine.

1€ = 10 bodova
Osvoji 10 bodova za svaki EURO potrošen u fizičkoj trgovini ili online.

1 recenzija = 10 bodova
Podijeli svoje mišljenje i osvoji bodove.

i puno ostalih benefita.

 
Sve je moguće

U trgovini skenirajte QR kod za detaljne informacije o proizvodu, recenzije i usporedbe. Kod kuće pronađite svoje omiljene proizvode, provjeri dostupnost, naručite ih za dostavu ili preuzmite u trgovini putem usluge Preuzimanje u trgovini.


Jednostavno iskustvo kupovine

Lako pronađi proizvode za više od 100 sportova i aktivnosti. Koristi funkciju pretraživanja i filtriranja da brzo možeš pronaći i sortirati proizvode Decathlona i drugih sportskih brendova.

Sigurno plaćanje

Brza i sigurna obrada kupovina s uobičajenim metodama plaćanja. Besplatan povrat uključen je u sve narudžbe.

Ostani u toku

Nikad više nemoj propustiti najnovije ponude zahvaljujući Push notifikacijama. Osiguraj si proizvode koje trebaš na vrijeme prije nego se rasprodaju.

 
Lista želja

Kreiraj svoj osobni popis želja gdje možeš spremiti svoje omiljene proizvode za kasnije.

Pregled svih narudžbi

Bez obzira kupuješ li online ili u trgovini, zadrži pregled nad svim kupovinama putem svog računa. Želiš znati kada će ti omiljeni proizvodi biti dostavljeni? Jednostavno prati status dostave svojih narudžbi.

Osobni podaci

U svom računu sigurno i lako čuvaj svoje adrese za dostavu i po potrebi ih jednostavno mijenjaj. Tvoja sportska kartica dostupna je na dodir prsta i omogućuje ti brz pristup ekskluzivnim pogodnostima.

Imaš pitanje?

DECATHLON Shopping aplikaciju možeš besplatno preuzeti na mobilnim uređajima poput pametnih telefona ili iPad-a putem Google Play trgovine (za Android operativne sustave) ili Apple App Store-a (za iOS operativne sustave).

o možeš saznati putem odgovarajućih trgovina aplikacija. Aplikaciju možeš ažurirati ručno na sljedeći način: Otvori Google Play trgovinu ili App Store na svom uređaju. Potraži odjeljak „Ažuriranja“ ili „Moje aplikacije“. Tamo ćeš vidjeti popis aplikacija za koje je dostupno ažuriranje. Dodirni „Ažuriraj'“ kako bi se instalirala najnovija verzija. Također možeš aktivirati automatsko ažuriranje da uvijek budeš u toku.

Sve tvoje kupovine u trgovini s karticom vjernosti bit će izravno evidentirane u aplikaciji. Jednostavno skeniraj Sportsku karticu na svom telefonu u aplikaciji na blagajni.

Da, tijekom postupka plaćanja možeš dodati do deset darovnih kartica po kupnji pod svojom metodom plaćanja.

 
Preuzmite
Decathlon aplikaciju

S aplikacijom sve je nadohvat ruke u par klikova. Bez obzira tražiš li najnovije ponude, želiš prilagođene informacije o proizvodima ili želiš pratiti svoje narudžbe, sve je jednostavno dostupno na jednom mjestu.