Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0

Festival sporta 2023

Festival sporta na Jarunu okupio sve generacije

Na jedan dan Decathlon je ispunio svoj društveno odgovorni cilj i omogućio sport baš svima .

Da je #uZdravomTijeluDecathlonDuh dokazano je ovogodišnjom organizacijom Festivala sporta. Na jedan dan Jarun je postao teren najvećih sportaša u gradu koji su imali priliku sudjelovati u bogatom sportskom programu osmišljenom u suradnji s preko dvadeset sportskih klubova i partnera događanja. Koliko je zadovoljstvo sudionika ovom sportskom avanturom dokazuje i činjenica kako bi je svi zasigurno ponovili.

Festival sporta koji, kako mu i samo ime govori, promovira sport i zdrave životne navike pa je na jedan dan pružio zabavu i sport svim zainteresiranima koji su mogli sudjelovati u raznim aktivnostima poput joge, pilatesa, odbojke, badmintona, streljaštva, karatea, hrvanja, taekwondoa, rukometa ili nogometa. Vješti rekreativci imali su priliku i odvagnuti snage s drugim sportašima u utrci na 5km i u Decathlon košarkaškom turniru 3 na 3.

Na Jarunu održane sportske igre i natjecanja tako su ujedinili sve generacije željne sporta i rekreacije, ali i one koji to nisu. Bogati program ponudio je ponešto za svakoga pa su tako najmlađi mogli uživati i u bojenju zmajeva, igranju graničara, ili uz facepainting, na jedan dan postati netko drugi. Za to vrijeme roditelji su svoj odmor pronašli u Decathlon chill out zoni igrajući stolni tenis ili manje poznatu igru cornhole. 

Za Decathlon je sport puno više od samog poslovanja zbog čega Festivalom sporta pozitivno utječe na zajednicu u kojoj djeluje i teži pružiti osjećaj inkluzivnosti onima kojima je on najpotrebniji. Upravo iz tog razloga, ove godine su u sportskom programu sudjelovali i članovi Udruge za sindrom Down iz Zagreba, čija je štićenica Tonija ujedno i zaposlenica u jednoj od zagrebačkih Decathlon trgovina.  

Posjetitelji su također imali priliku darovati donacije dobro poznatim udrugama Crveni nosovi i Mali Zmaj koje su ujedno bili i partneri ovogodišnjeg Festivala sporta.