Festival sporta 2024

Zagreb Jarun, 18. svibnja 2024.

Festivalom sporta na Jarunu 18. svibnja 2024. od 9 do 15 sati i ove godine pokrećemo zajednicu i donosimo čuda sporta svima pod novim brendom.
U slučaju lošeg vremena, Festival će se održati sedam dana kasnije, 25. svibnja 2024.

Stoga te pozivamo da budeš dijelom Festivala koji kroz sport na jedan dan ostvaruje našu misiju i pruža inkluziju baš svima - sportašima, sportskim amaterima, ali i osobama s različitim oblicima invaliditeta kako bi njegovali zdrave životne navike.

Potaknuti željom da omogućimo radost sporta i onima koji žive u siromaštvu, ove godine želimo doprinijeti novčanim sredstvima radu društva za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece - Mali zmaj organizacijom utrke, ali i kroz platformu Čini pravu stvar putem koje možeš i ti donirati bez obzira želiš li se natjecati.

Sve za sport i sport za sve

Očekuje nas bogat sportski program koji smo pripremili u suradnji s našim partnerima.

Program
Vrijeme Događaj
08:00 – 15:00 Sportske aktivnosti za sve građane uz Decathlon opremu
08:00 – 09:00 Prijava trkača
09.00 - 15.00 Početak natjecanja / hakl, mali nogomet, odbojka, graničar
09:00 – 09:15 Start utrke za građane 5km
10:00 – 10:30 Pilates besplatan sat uz Sparta Gym
10:30 – 11:00 Joga besplatan sat uz Sparta Gym
11:00 Dodjela nagrade najboljim trkačima
11:00 Uručenje donacije udruzi Mali zmaj
11.15 Plesna točka cheerleading
13:30 – 14:45 Dodjela nagrada pobjednicima natjecanja
13:45 – 14:00 Nastup dječjeg zbora
Lokacija
Prijave

Sudjeluj u utrci na 5km i svojom kotizacijom doniraj udruzi Mali zmaj

Prva tri mjesta u ženskoj i muškoj kategoriji donose vrijedne nagrade od 150 EUR, 100 EUR i 50 EUR bonova koji se mogu iskoristiti u svim Decathlon trgovinama i na web shopu.

Dođi na besplatni sat pilatesa

Opusti se uz besplatan sat pilatesa koji će voditi sportski znalci u predivnom okruženju Jaruna. Decathlon će ti osigurati prostirku, ali ako želiš, možeš donijeti i svoju.

Opustimo se zajedno uz besplatan sat joge

Svi znamo da je joga sjajan način za otpuštanje stresa nakupljenog preko tjedna, zato te pozivamo na Festival sporta i besplatan sat joge uz sjajne instruktore. Decathlon će ti osigurati prostirku, ali ako želiš, možeš donijeti i svoju.

Sudjeluj na natjecanju u košarci 3x3

Dođi i pokaži svoje hakl vještine ispod obruča jer za pobjednički tim Decathlon osigurava 3 bona u iznosu od 100 EUR koji se mogu iskoristiti u svim Decathlon trgovinama i na web shopu.

Ready to play?

Uz organizirana natjecanja možeš sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade u brojnim aktivnostima koje organiziramo za posjetitelje u suradnji sa sportskim klubovima Grada Zagreba.

Dođi i iskušaj sportove o kojima maštaš i dovedi svoje najmlađe kako bi proveli dan u nezaboravnoj zabavi na svježem zraku u prirodi.

Kampiranje

Dođi na Jarun i upoznaj se s Decathlon opremom koja će ti pružiti mogućnost da se povežeš s prirodom, bježeći od svakodnevnog stresa otkrivajući nevjerojatne krajolike.

Planinarenje

Uz Decathlon opremu možeš testirati svoje granice, upijati svježi planinski zrak i na planini stvarati trajne uspomene. Dođi na Festival sporta i saznaj više.


Biciklizam

Želiš popraviti svoj bicikl ili isprobati najnovije modele iz Decathlon ponude? Dođi na Festival sporta i naši zaposlenici će otkloniti kvar ili ti dati ponajbolji savjet o novom modelu.


Nogomet

Nogomet je više od igre; to je strast koja spaja ljude diljem svijeta, baš zato ćemo na Festivalu sporta zaigrati utakmicu s Decathlon opremom.

Odbojka

Igranje odbojke jača tijelo i um, a s Decathlon opremom dobar set i meč su zagarantirani. Dođi na Jarun i zaigraj s nama.

Teretana

Na Festivalu sporta moći ćeš isprobati fitness sprave kojima možeš opremiti svoju kućnu teretanu i vježbati tijekom cijele zime.


Romobili

Iskusi zabavu, slobodu i praktičnost koju ti omogućavaju Decathlon romobili. Gdje drugdje nego na Festivalu sporta!


Rolanje

Dođi na Jarun i doživi uzbudljivu aktivnost koja spaja brzinu, agilnost i umijeće. Instruktori će ti pomoći da se oslobodiš straha i uhvatiš zalet.

Baseball

Upoznaj se sa sportom koji utjelovljuje tradiciju, timski rad i strategiju. Pitaj sve što te zanima i priključi se baseball timu.Badmintion

Dođi na Festival sporta, budi precizan i zabavi se uz badminton i sportsku konkurenciju.

Stolni tenis

Odličan izbor sporta za sve uzraste bez obzira na fizičku spremnost. Dođi na Jarun i isprobaj Decathlon opremu!

Streličarstvo

Upoznaj se sa sportom koji omogućava pojedincima da se natječu sami sa sobom i svojim prethodnim rezultatima!

Zahvaljujemo partnerima na podršci