Filteri 0
Filteri 0
INESIS Ref. 8559623 2901216

Palica hybrid za ljevake veličina 2 grafit Inesis 100

51,99 €
Uključen PDV
Boja: CRNA
  • CRNA
Nije dostupno online

Dostupnost u trgovini

Naši dizajneri strastveni su ljubitelji golfa. Osmislili su ovu hibridnu palicu za jednostavnije učenje. Naš cilj je pomoći vam da podignete loptu!

PREDNOSTI

Jednostavno korištenje

Težište je postavljeno više unatrag za pomoć pri podizanju loptice u zrak

Lakoća

Lagana hibridna palica za jednostavno izvođenje udarca

Ergonomsko držanje

Tri crte na dršci za lakše postavljanje ruku

TEHNIČKE INFORMACIJE

KAKO ODABRATI VELIČINU DRIVERA

Bez obzira na spol i visinu, veličina potrebne palice određuje se na temelju razmaka od tla do vaše ruke (zgloba).Nudimo dvije veličine:

VELIČINA 1: Odgovara igračima s razmakom između tla i zapešća manjim od 78,5 cm

VELIČINA 2: Odgovara igračima s razmakom između tla i zapešća većim od 78,5 cm.Ako vam je razmak točno 78,5 cm, preporučujemo VELIČINU 2.

HIBRID / tehničke karakteristike

Osmišljena za postizanje velikih udaljenosti na cijelom igralištu. Može se upotrebljavati na početku igre sa stalkom ili na terenu.

Nagib: 22° (br. 4/5)

Grafitna drška, 55 g

Dužina: 40''

DRŠKA

Gumena drška

tri crte za lakše postavljanje ruku.

Težina drške: 51 g

Duljina: 26,5 cm

Promjer: 2,7 mm

Dobre strane hibrida

Palica za golf s kojom možete daleko izbaciti lopticu. Možete je vući po tlu i loptica će se sama podići. Hibridna široka glava sprječava udaranje 'fat-a', što je posebno vidljivo na terenu.

Kako igrati hibridnom palicom?

S hibridnim palicama se igra lakše nego s dugačkim iron palicama. Uglavnom se preporučuje upotreba hibridnih za teška polaganja.

Igrajte s hibridnim palicama kao da su iron palice.

Radi se o dosta kratkim palicama, što znači da se lopta nalazi na sredini vašeg položaja za udarac, a vi također zadržavate isti položaj kod adresiranja kao sa iron palicom.

Materijal glave palice

Glava palice od nehrđajućeg čelika.

TIM INESIS

INESIS je tim ljubitelja golfa koji se sastoji od dizajnera, inženjera proizvoda, inženjera ispitivanja, dizajnera i voditelja proizvoda. Osmišljavamo proizvode od početka do kraja i vaše nam povratne informacije pomažu da osmislimo proizvode u kojima ćete uživati.

Naš dizajnerski centar

Proizvode osmišljavamo i ispitujemo u centru INESIS GOLF PARK smještenom na golfskom terenu. Naš je tim u stalnom kontaktu s golferima svih razina i dobi kako bismo osmislili proizvode koji olakšavaju igru svakom igraču.

sastav

sastav

Osovina: 100.0% Ugljična vlakna; Grip: 100.0% Lateks stiren-butadien kaučuk; Glava palice: 100.0% Nehrđajući čelik; Zaštitna navlaka: 100.0% Poliester

Savjeti za skladištenje i održavanje

Savjeti za skladištenje

Držite palice na hladnom i suhom mjestu

TESTOVI I JAMSTVO

Testirajte proizvod

Proveli smo testove pomoću robota u Laboratorijima za golf, najvećem neovisnom centru za testiranje palica za golf u San Diegu (SAD). Ovi testovi mjere toleranciju i udaljenost naših palica za golf. (www.golflabs.com) Ostali testovi upotrebe provedeni su radi provjere navedenih prednosti za ovaj proizvod. (Uzorak od 60 igrača)

Jamstvo

2 Godine

Video zapisi