CORENGTH
8734544
Veganski protein 450 g šumsko voće
18,99 € (143,08 kn)
Unit price
42,20 €/Kg
s PDV-om
Dostupnost po trgovinama
Dostupnost po trgovinama
VEGANSKI međuobrok za zadovoljavanje potreba za proteinom ili potporu rastu mišića.450 g za 15 doza.
PREDNOSTI PROIZVODA
Izgradnja i održavanje mišića
Proteini pomažu u održavanju mišićne mase.
Koncentracija bjelančevina
Formula sa 71% proteina graška i rižeOkus
pripremljeno samo od prirodnih aromaTEHNIČKE INFORMACIJE
Kratak i razumljiv popis sastojaka
Mješavina proteina graška i riže. Prirodne arome i mješavina žitarica: zobene mekinje, kvinoja, amaratin, heljda, proso
Dodali smo steviju kao zaslađivač (listovi stevije). Dobiveno od listova Stevia rebaudiana, južnoameričke biljke koja sadrži molekule šećera
Dodali smo i arapsku gumu, prirodno vlakno, za kremastu teksturu
Dodali smo steviju kao zaslađivač (listovi stevije). Dobiveno od listova Stevia rebaudiana, južnoameričke biljke koja sadrži molekule šećera
Dodali smo i arapsku gumu, prirodno vlakno, za kremastu teksturu
KVALITETA PROIZVODNJE I CERTIFIKATI
Naš VEGANSKI PROTEIN proizveden je u Francuskoj.
Mjesto za preradu certificirano prema normi IFS Food.
Proizvodi dobiveni u skladu s praksom dobre prerade i načelima i metodama HACCAP-a.
Norme ISO 26000.
Na gotovim proizvodima provode se fizikalno-kemijske, senzorne, mikrobiološke i toksikološke provjere
Mjesto za preradu certificirano prema normi IFS Food.
Proizvodi dobiveni u skladu s praksom dobre prerade i načelima i metodama HACCAP-a.
Norme ISO 26000.
Na gotovim proizvodima provode se fizikalno-kemijske, senzorne, mikrobiološke i toksikološke provjere
Veganski protein i protein whey
Prelazak s mliječnog wheya na veganski protein može predstavljati izazov. Veganski protein ima gušću strukturu, više je brašnast od proteina wheya. To je karakteristika veganskih proteina.
Stoga je teško usporediti protein whey s veganskim proteinom.
Ne primjer, teško je usporediti odrezak od soje s goveđim odreskom u pogledu teksture i okusa.
Stoga je teško usporediti protein whey s veganskim proteinom.
Ne primjer, teško je usporediti odrezak od soje s goveđim odreskom u pogledu teksture i okusa.
KAD JE DOBRO UZIMATI VEGANSKI PROTEIN
Veganski protein brzo se apsorbira i sjajan je za vježbanje do 30 minuta.Možete konzumirati porciju VEGANSKOG PROTEINA za doručak ili prije treninga.
2/3 unosa proteina potrebno je unijeti kroz raznoliku i uravnoteženu prehranu.
2/3 unosa proteina potrebno je unijeti kroz raznoliku i uravnoteženu prehranu.
KAKO PRIPREMITI VEGANSKI PROTEIN
Pomiješajte 300 ml vode s 2 žlice VEGANSKOG PROTEINA (30 g) u posudi s cjedilom. Po želji dodajte više ili manje vode.
Miješajte 30 s i popijte. Za glađu smjesu možete pomiješati VEGANSKI PROTEIN s 300 ml mlijeka na biljnoj bazi.
Nakon miješanja popijte unutar sat vremena.
Miješajte 30 s i popijte. Za glađu smjesu možete pomiješati VEGANSKI PROTEIN s 300 ml mlijeka na biljnoj bazi.
Nakon miješanja popijte unutar sat vremena.
Upute za upotrebu
Popijte unutar 30 minuta nakon vježbanja dok se oporavljate. Odmah operite posudu.Možete konzumirati porciju VEGANSKOG PROTEINA za doručak ili prije treninga.
Ograničenja
Ovaj se proizvod ne preporučuje osobama koje boluju od bolesti jetara ili bubrega, trudnice ili djecu mlađu od 14 godina. Držati van dosega djece.Unosite dovoljno vode.Uz tjelesnu aktivnost, važna je raznovrsna i uravnotežena prehrana te zdrav način života.Obratite se liječniku ili nutricionistu ako planirate konzumirati ovaj proizvod na dulje razdoblje (više od dva mjeseca).
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne vrijednosti: Za 100 g | Po porciji od 30 g
Energija: 399 kcal | 120 kcal
Energija: 1683 kJ | 505 kJ
Masti: 8,8 g | 2,6 g
Od toga zasićene masne kiseline: 1,9 g | 0,6 g
Ugljikohidrati: 6,3 g | 1,7 g
od čega šećeri: 1,1 g | 0,3 g
Vlakna: 5,4 g | 1,6 g
Proteini: 71 g | 21 g
Sol: 2,6 g | 0,78 g
Energija: 399 kcal | 120 kcal
Energija: 1683 kJ | 505 kJ
Masti: 8,8 g | 2,6 g
Od toga zasićene masne kiseline: 1,9 g | 0,6 g
Ugljikohidrati: 6,3 g | 1,7 g
od čega šećeri: 1,1 g | 0,3 g
Vlakna: 5,4 g | 1,6 g
Proteini: 71 g | 21 g
Sol: 2,6 g | 0,78 g