WEDZE Ref. 8561563 2907934

Ruksak Race 980 60 l crni

66,99 €
Uključen PDV
Boja: CRNA / ŽUTA
  • CRNA / ŽUTA
Nije dostupno online

Dostupnost u trgovini

Naši su timovi osmislili ovaj ruksak za skijaška natjecanja. Zapremnina od 60 l omogućava vam nošenje svih potrepština.

PREDNOSTI

Zapremina

Zapremnina:60 l Težina: 1,2 kg Dimenzije kad je pun: V: 55 Š: 36 D: 30

Vodoodbojnost

Vodoodbojna tkanina otporna je na lagani snijeg.

Čvrstoća

Poliester od 900 dena za čvrstoću Baza od poliamida.

Više pretinaca

6 džepova, uključujući 2 vodootporna i mreža za kacigu.

Udobnost nošenja

Trake za podešavanje opterećenja.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Zapremina

Zapremnina od 60 l.

Zapremninu svojih torbi mjerimo standardiziranom metodom: torbu i džepove napunimo malim plastičnim loptama. Zatim ih ispraznimo u spremnik za precizno mjerenje. Osmislili smo ovu torbu kako bi udobno stajala na leđima a istovremeno omogućavala nošenje svega što je potrebno za natjecanja.

Dimenzije

Visina: 56 cm.

Širina:37 cm.Dubina:30 cm.Ovaj je ruksak dizajniran za spremanje velikih skijaških čizama i zaštitne opreme ili kacige sa štitnikom za bradu.

Kako se pakira ruksak?

Preporučujemo da skijaške čizme pospremite u džep najbliži leđima kako bi se težina ravnomjerno raspodijelila.Zaštitna se oprema može spremiti u bočne džepove. U glavnom odjeljku nalazi se sigurni džep za novčanik, ključeve itd. Sprijeda se nalazi džep za lakši pristup npr. žitnoj pločici.

Dodatci

Dodali smo u ušitak kako bismo povećali zapremninu glavnog odjeljka. Time smo dobili dodatne dvije litre zapremnine (otprilike) .Odlučili smo dodati i mrežicu za kacigu za natjecanja kada skijaši imaju 2 kacige.

Čvrstoća

Naši inženjeri i dizajneri radili su zajedno kako bi ovaj proizvod bio što izdržljiviji. Ovi ljubitelji skijanja, oslanjajući se na poznavanje praktičnih ograničenja sporta, koristili su čvrste komponente, zatvarače i dodatke koji mogu izdržati planinske uvjete, uključujući snijeg, sunce, vlagu i hladnoću.

Ovaj proizvod može se popraviti

Obvezujemo se besplatno popraviti vaš proizvod za vrijeme trajanja jamstva. Što god da je, pričvršćivanje, šavovi itd. Ova se usluga nudi u vašoj uobičajenoj trgovini.

Međutim, ako ne možemo popraviti vaš proizvod (proizvodni nedostatak), zamijenit ćemo ga ili vam nadoknaditi troškove.

sastav

sastav

Glavna tkanina: 100.0% Poliester; Podstava: 100.0% Polietilen; Premaz: 60.0% Polipropilen, 30.0% Etilen vinil acetat, 10.0% Kalcijev karbonat

Savjeti za skladištenje i održavanje

RUčNO PRANJE. MAKSIMALNA TEMPERATURA OD 40°C. RUčNO PRANJE. MAKSIMALNA TEMPERATURA OD 40°C.
IZBJELJIVANJE NIJE PREPORUčLJIVO. IZBJELJIVANJE NIJE PREPORUčLJIVO.
NEMOJTE SUšITI U SUšILICI RUBLJA. NEMOJTE SUšITI U SUšILICI RUBLJA.
NE GLAčATI. NE GLAčATI.
NE čISTITI KEMIJSKI. NE čISTITI KEMIJSKI.

Savjeti za skladištenje

Pospremite po želji na vješalicu i izbjegavajte preklapanje koje oštećuje premaz tkanine. Prije spremanja na suho i prozračno mjesto provjerite je li proizvod zaista suh.

TESTOVI I JAMSTVO

Testirajte proizvod

Svi Wedze proizvodi osmišljeni su, dizajnirani i razvijeni u dolini Mont-Blanca. Zatim su testirani u uvjetima korištenja identičnima onima s kojima ćete se susresti za vrijeme korištenja istih: pod snijegom, na hladnoći, svježe napadanom snijegu… Dizajnerski timovi potvrđuju da program za koji je ovaj proizvod osmišljen i razvijen savršeno odgovara njegovoj upotrebi na terenu.

Jamstvo

2 Godine